Menu
WINKELWAGEN

Oefenmateriaal

Fitnessen op locatie of thuis? Wij bieden een gevarieerd assortiment in fitnessmateriaal aan. Verschillende soorten gewichten voor krachttraining, diverse oefenbanden en vele andere artikelen vallen onder fitnessmateriaal. Als u geïnteresseerd bent in fitnessmateriaal, bent u dat misschien ook wel in sportvoeding en sportdrank.

Sportmateriaal

Om te trainen voor verschillende sporten bieden wij sportmateriaal aan. Zo bieden we bijvoorbeeld grote markeerschijven aan. Dit en vele andere materialen kunnen uw coördinatie verbeteren. Onder sportmateriaal vallen ook verschillende soorten ballen: voetballen, balansballen en meer. Dit oefenmateriaal wordt veelal gebruikt tijdens trainingen van voetbalclubs.

Fitnessmateriaal

Oefenmateriaal wordt veelvuldig gebruikt om te bewegen. Dit kan verschillen van grote teamtrainingen tot een fitnesssessie die u alleen uitvoert.

Model: 588711
Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om een Hometrainer te huren voor een korte periode.De Hometrainer kunt u thuis gebruiken als u aan het herstellen bent van bijvoorbeeld een heup of knie operatie en niet meerdere keren per week naar de Fysio praktijk kunt of wilt.De huurperiode is vanaf 2 weken ..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 1