Menu
WINKELWAGEN

Nurofen 400 mg 24 stuks

Nurofen 400 mg 24 stuks
Nurofen 400 mg 24 stuks
  • Model: 3009
Products Sold: 30
Product Views: 752
€ 6,87
Excl. BTW: € 6,30

Nurofen bevat ibuprofen, een ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID). Dit medicijn remt de aanmaak van prostaglandines: lichaamseigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor het waarnemen van pijn, en het ontstaan van koorts en ontstekingsreacties zoals roodheid en zwelling. Nurofen zorgt voor een snelle verlichting van diverse pijnklachten en werkt precies op de desbetreffende plaats. Deze pijnstiller wordt gebruikt bij milde tot matige pijn of pijnklachten die gepaard kunnen gaan met ontstekingssymptomen of koorts. U kunt dit geneesmiddel onder andere gebruiken bij:

Spier- en/of gewrichtspijn

Hoofdpijn of migraine

Menstruatiepijn

Kiespijn of pijn na een tandheelkundige ingreep

Pijn en koorts bij griep en verkoudheid

 

Lees voor gebruik de bijsluiter en raadpleeg bij vragen altijd uw arts.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede he..
€ 4,59
Excl. BTW:€ 3,79
Stevige compressie van de extremiteiten in de flebologie. Pre-, per- en postoperatieve trombose-profylaxie. Ondersteuning en ontlasting bij distorsies..
€ 1,96
Excl. BTW:€ 1,80
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die sn..
€ 9,10
Excl. BTW:€ 8,35
Aleve Classic werkt snel en langdurig tegen pijnen die wat langer kunnen aanhouden, zoals lichaamspijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid en bij koorts...
€ 3,87
Excl. BTW:€ 3,55
Aspirine Bayer werkt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spierpijn, reumatische..
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,55
Aspro Bruistabletten 500mg werken effectief bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, reumatische ..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Finimal helpt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vacci..
€ 3,76
Excl. BTW:€ 3,45
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, ..
€ 2,83
Excl. BTW:€ 2,60
Panadol plus werkt bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na in..
€ 3,76
Excl. BTW:€ 3,45
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migr..
€ 1,58
Excl. BTW:€ 1,45