Menu
WINKELWAGEN

Haarnetjes (100st.)

Haarnetjes (100st.)
Haarnetjes (100st.)
Haarnetjes (100st.)
Haarnetjes (100st.)
Haarnetjes (100st.)
  • Model: 46166
Products Sold: 67
Product Views: 1999
€ 13,25
Excl. BTW: € 10,95

De non-woven haarnetjes zijn voorzien van een elastieken rand voor de totale haarbedekking. De wegwerp haarnetjes zijn ook uitermate geschikt als goedkope oplossing voor over de hoofdsteun van uw massagetafel en massagestoel. De elastiek van de haarnetjes zorgt dan ook voor een goede pasvorm rond het gezichtskussen of foamgel gezichtskussen.

Wegwerp haarnetjes

Het haarnet is al tientallen jaren in gebruik. Tegenwoordig wordt een haarnet vooral gezien als onderdeel van hygiëne kledij. Door het dragen van wegwerp haarnetjes voorkom je dat losse haren in een schone omgeving voor vervuiling zorgen. Daarnaast beschermt het haarnet werknemers in de zorg tegen spatten. Haarnetjes worden dan ook vooral gedragen in ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven maar bijvoorbeeld ook in de keuken van een restaurant of (bedrijfs)kantine.

Haarnet

Haarnetjes worden gebruikt om de bovenkant van het hoofd en het haar hygiënisch af te dekken. Om uw hygiënische hoofdbedekking compleet te maken kunt u bij Fysiomaterialen.nl, naast wegwerp haarnetjes, ook terecht voor een mondkapje en een spatbril

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Een uitstekend reinigingsmiddel voor de dagelijkse hygiëne in uw praktijk. Praktisept heeft een goede ontvettende werking en een anti-statisch effect...
€ 7,74
Excl. BTW:€ 6,40
De Nitril Handschoenen zijn op dit moment beperkt leverbaar. Om zeker te zijn van directe levering verzoeken wij u contact op te nemen.De nie..
€ 27,23
Excl. BTW:€ 22,50
Op de webshop van Fysiomaterialen.nl kunt u beschermende kleding, waaronder mondkapjes kopen. U kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen met één ..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,95
Deze veiligheidsbril biedt bescherming tijdens contactmomenten. De beschermbril dekt uw ogen af en dient daarom ook wel als spatbril. In combinatie me..
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,50
De hoogwaardige mondkapjes KN95/FFP2 zijn uw persoonlijke bescherming tegen infectie met het coronavirus. KN95 is een internationale standaard, die ge..
€ 3,75
Excl. BTW:€ 3,75
De Gelaatsbeschermer is geschikt ter vervanging van de veiligheidsbril en bedekt het gehele gezicht. Het spatmasker beschermt je tegen directe besmett..
€ 3,93
Excl. BTW:€ 3,25
Deze huidvriendelijke bacterieremmende en bacteriedodende desinfectiegel is een ideaal product, wanneer water en zeep ontbreken. Vaak staat onze huid ..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
Deze Clip Clap non-woven haarnetjes zijn verpakt per 200 stuks. Het gebruik van de haarnetjes zorgt ervoor dat de kans op kruisbesmetting van uw haar ..
€ 22,51
Excl. BTW:€ 18,60
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Dit zacht en comfortabel 2Toms Second Skin hydrogel verband voelt zeer natuurlijk en fris aan. Deze Second Skin wordt gebruikt ter behandeling van bla..
€ 16,13
Excl. BTW:€ 14,80
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht..
€ 5,23
Excl. BTW:€ 4,80
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Voltaren gel bevat als werkzaam bestanddeel diclofenac. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Op de huid is het te gebruiken bij spierpij..
€ 11,83
Excl. BTW:€ 10,85
Airlaid facecovers voor de massagestoel en massagetafel. De hoofdsteunhoesjes zijn voor eenmalig gebruik. De airlaid facecovers hebben de vorm va..
€ 16,88
Excl. BTW:€ 13,95
Drie badstof hoes gezichtskussen. De hoezen zijn rondom met elastiek genaaid, zodat de hoezen strak om het gezichtskussen blijven zitten...
€ 30,19
Excl. BTW:€ 24,95
De Cellulose Facecovers zijn beschermhoezen voor het gezichtskussen van een massagebank en een massagestoel. De Cellulose Facecovers zijn ook te gebru..
€ 15,67
Excl. BTW:€ 12,95
De Facecovers Cellulose gesloten met uitsparing zijn rechthoekige facecovers die niet uitgesneden zijn aan de onderkant. In het midden bevindt zich ec..
€ 18,27
Excl. BTW:€ 15,10
Deze Clip Clap non-woven haarnetjes zijn verpakt per 200 stuks. Het gebruik van de haarnetjes zorgt ervoor dat de kans op kruisbesmetting van uw haar ..
€ 22,51
Excl. BTW:€ 18,60
Deze Hoofdsteunsteunhoesjes zijn voorgevormd en daarmee zeer geschikt voor het Gezichtskussen Skai Leder of andere vergelijkbare gezichtskussen met ee..
€ 16,03
Excl. BTW:€ 13,25