Menu
WINKELWAGEN

Massage

Massage kan gegeven worden voor het behandelen van (lichamelijke) klachten of symptomen, maar ook ter ontspanning. In ons assortiment hebben we diverse massage materialen. We hebben massage tafels, zowel nieuw als gebruikt, massage apparaten, massage kussens en rollen en natuurlijk diverse massage oliën. Wij hebben onder andere het complete assortiment van Toco Tholin in ons assortiment en Cajaputi olie. 

Toco Tholin

Het unieke familierecept van Toco Tholin is gebaseerd op 7 zuivere, etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten verrijkt met menthol. De etherische oliën in Toco Tholin zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Toco Tholin heeft naast de beroemde druppels ook diverse balsems, oliën en huidverzorgers. Toco Tholin wordt zeer veelvuldig gebruikt binnen de sportwereld. 

Cajaputi Olie

Cajaputi Olie zorgt voor snelle pijnverlichting. Binnen de sportwereld wordt cajaputi olie gebruikt bij blessures vanwege de dieptewerking, een goede doorbloeding en snelle pijnverlichting. Daarnaast werkt cajaputi olie ook bij verkoudheid, hoofdpijn en insectenbeten.