Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Sportsbalm Hot Balm 150 ml

Sportsbalm Hot Balm 150 ml
Merk: Sportsbalm
€ 13,01
Excl. BTW: € 10,75
 
   - of toevoegen aan -   

Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Hot Muscle Balm biedt een dag voldoende bescherming en verwarming. De balsem beschermt ook slecht doorbloeden lichaamsdelen zoals de knieën en achillespezen. Hot Muscle Balm wordt aanbevolen bij koude en natte weersomstandigheden met temperaturen onder de 5 graden.

Gebruik Hot Muscle Balm:

Beschermt de huid tegen kou en regen. Het helpt de spieren zich voor te bereiden, te beschermen en optimaal te laten functioneren tijden het sporten. Door de actieve ingrediënten heeft de Muscle Balm een diepe inwerking en brengt het bloed niet naar de oppervlakte. De huid wordt dus niet rood. Door de diepe inwerking blijven de pezen en spieren continu en langdurig warm.

Het vermindert de kans op blessures bij een training of inspanning. Ook stimuleert het een doelmatig zuurstoftransport en de afvoer van afvalstoffen. Met doelmatige zuurstoftransport wordt bedoeld dat de spieren en pezen die actief bezig zijn goed doorbloed worden en dus voorbereidt worden op inspanning.

Kopen van Hot Muscle Balm:

Hot Muscle Balm is te verkrijgen in een handige verpakking van 150 ml of in een verpakking van 500 ml. Een goed alternatief is de Medium Muscle Balm. Deze sportsbalm is ook een spierverwarmer die tevens de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de poriën open laat. De Muscle Balm wordt aangeraden bij temperaturen van 5 tot 10 graden.  

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...