Menu
WINKELWAGEN

Medische handschoenen

Medische handschoenen worden voor vele toepassingen gebruikt. Uiteraard worden ze gebruikt in de medische wereld maar bijvoorbeeld ook bij werkzaamheden in en om het huis. Fysiomaterialen.nl heeft verschillende medische handschoenen in het assortiment. Van de bekende latex handschoenen tot de veel stevigere nitril variant. Deze laatste medische handschoen wordt veel toegepast bij Dry-Needling wat tegenwoordig erg populair is in de fysiotherapie en sportverzorging.

Medische handschoenen latex

De bekendste medische handschoenen zijn de latex handschoenen. Deze soort is standaard (licht) gepoederd. Dit poeder wordt tijdens het productieproces van de latex medische handschoen toegevoegd ter bevordering van het makkelijk aantrekken. Het nadeel van dit poeder (maiszetmeel) is dat het regelmatig allergische reacties geeft bij gebruikers van deze  medische handschoenen.

Poedervrije medische handschoenen

Als er allergische reacties zijn, hebben we uiteraard ook poedervrije medische handschoenen. De latex variant zonder poeder  is echter een stuk duurder omdat tijdens het productieproces de handschoenen gewassen dienen te worden om het poeder te verwijderen. Onze poedervrije vinyl medische handschoenen zijn daarom voor veel gebruikers een goed en goedkoop alternatief. Mocht u toch de latex poedervrije medische handschoenen willen hebben, bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen. Ook de nitril handschoenen zijn overigens poedervrij.  

Model: 48344
De iDental handschoenen zijn niet-steriele en 100% Nitril handschoenen. Het synthetische co-polymeer is poedervrij en latexvrij. iDental Nitril handschoenen zijn tweehandig en bestand tegen veel verschillende chemische stoffen. De handschoenen hebben een minimale dikte van 0.08mm. In één doos z..
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
Model: 202048308
De Soft-Hand Blue handschoenen zijn niet-steriele en 100% Nitril handschoenen. Het synthetische co-polymeer is poedervrij en latexvrij. Soft-Hand Nitril handschoenen zijn tweehandig en bestand tegen veel verschillende chemische stoffen. In één doos zitten 100 handschoenen.Latexvrij.Geruwde handpalm...
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
Model: 20204830
Onze Latex Handschoenen zijn licht gepoederd en zitten per 100 stuks (50 paar) in een doos. De Latex Handschoenen in ons assortiment voldoen aan de EN455 norm. De EN455 norm is een kwaliteitsnorm voor medische handschoenen, die eenmalig te gebruiken zijn.Latex Handschoenen EigenschappenDe La..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Model: 48293l
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAARVanwege kruisbesmetting (crosscontaminatie) is het van essentieel belang om zowel de medisch specialist als de patiënt te beschermen met medische handschoenen. Onze Vinyl Handschoenen zijn latex- en poedervrij, waardoor u minder kans heeft op huidirritatie. Met de handsc..
€ 15,13
Excl. BTW:€ 12,50
Model: 48322018
Omwille van de hygiëne en ter voorkoming van besmetting is het mogelijk om bij het inbrengen van zetpillen en/of het aanbrengen van de zalf gebruik te maken van een vingercondoom. Een vingercondoom is een latex hoesje dat om de vinger geschoven kan worden. Hiermee voorkomt u dat uw vinger in contact..
€ 4,13
Excl. BTW:€ 3,41
Model: 20144834
De Nitril Handschoenen zijn op dit moment beperkt leverbaar. Om zeker te zijn van directe levering verzoeken wij u contact op te nemen.De nieuwste ontwikkeling in onderzoekhandschoenen zijn de Nitril Handschoenen van Klinion Protection. Deze Nitril Handschoenen combineren&nbs..
€ 27,23
Excl. BTW:€ 22,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6