Menu
WINKELWAGEN

Beschermende kleding

Beschermende kleding is zowel voor u zelf als voor de ander belangrijker dan ooit. Fysiomaterialen.nl heeft dan ook diverse beschermingskleding dat dienst doet als wegwerpkleding. Zo kunt u verantwoord de behandelingen starten. 

Wegwerpkleding

Om hygiëne in uw praktijk te garanderen is het van belang dat ook uw wegwerpkleding hieraan bijdraagt. De beschermende kleding dient dan ook na de behandeling of na een dagdeel te worden vervangen. 

Beschermingskleding

De beschermingskleding van Fysiomaterialen.nl voorkomt direct fysiek contact. De beschermingskleding zorgt ervoor dat u, in combinatie met de toepassing van huiddesinfectie en oppervlaktereiniging, weer verantwoord onderzoek of massage kunt toepassen.  

Model: 56315
De Gelaatsbeschermer is geschikt ter vervanging van de veiligheidsbril en bedekt het gehele gezicht. Het spatmasker beschermt je tegen directe besmetting via de ogen of het gelaat. Door de elastische band en het schuim wat tegen het voorhoofd drukt is het dragen van het medisch gelaatsscherm erg com..
€ 12,69
Excl. BTW:€ 10,49
Model: 46166
De non-woven haarnetjes zijn voorzien van een elastieken rand voor de totale haarbedekking. De wegwerp haarnetjes zijn ook uitermate geschikt als goedkope oplossing voor over de hoofdsteun van uw massagetafel en massagestoel. De elastiek van de haarnetjes zorgt dan ook voor een goede pasvorm rond..
€ 13,25
Excl. BTW:€ 10,95
Model: 461661
Deze Clip Clap non-woven haarnetjes zijn verpakt per 200 stuks. Het gebruik van de haarnetjes zorgt ervoor dat de kans op kruisbesmetting van uw haar tot het product zo klein mogelijk wordt gemaakt. De haarnetjes worden veel gebruikt in productieprocessen of bedrijven die aan HACCP of BRC regelgevin..
€ 22,51
Excl. BTW:€ 18,60
Model: 56313
Mondkapjes per stuk verkrijgbaar! Het mondmasker is 3-laags en hypo-allergeen. Ze zijn anti-bacterieel en CE-gecertificeerd. Tevens geeft een wegwerpbaar mondkapje bescherming tegen vochtige deeltjes, stof en uitlaatgassen. Ze zijn one-size en hebben twee elastische oorbandjes. Het mondmasker heeft ..
€ 0,40
Excl. BTW:€ 0,40
Model: 56312
Op de webshop van Fysiomaterialen.nl kunt u beschermende kleding, waaronder mondkapjes kopen. U kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie!Mondkapjes kopenOnze leverancier pretendeert geen geclassificeerd mondmasker te produceren, maar wi..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,95
Model: 56314
De hoogwaardige mondkapjes KN95/FFP2 zijn uw persoonlijke bescherming tegen infectie met het coronavirus. KN95 is een internationale standaard, die gelijk is aan de Europese FFP2-norm. Het mondkapje geeft bescherming tegen minstens 95% van alle virussen en ziektekiemen. Ook biedt het mondmasker besc..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 4,25
Model: 483422020
De Nitril Handschoenen zijn op dit moment beperkt leverbaar. Om zeker te zijn van levering adviseren wij u om vooraf contact op te nemen.De Titans handschoenen zijn niet-steriele en 100% nitril handschoenen. Het synthetische co-polymeer is poedervrij en latexvrij. Titan Nitril handschoenen zijn twee..
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
Model: 48325
Deze veiligheidsbril biedt bescherming tijdens contactmomenten. De beschermbril dekt uw ogen af en dient daarom ook wel als spatbril. In combinatie met een mondkapje en haarnetje kunt u zo uw gehele gezicht bescherming bieden. BeschermbrilDe veiligheidsbril is van het merk 'Vuurmerkcheck'. Deze bril..
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,50
Model: 48293l
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAARVanwege kruisbesmetting (crosscontaminatie) is het van essentieel belang om zowel de medisch specialist als de patiënt te beschermen met medische handschoenen. Onze Vinyl Handschoenen zijn latex- en poedervrij, waardoor u minder kans heeft op huidirritatie. Met de handsc..
€ 15,13
Excl. BTW:€ 12,50
Model: 20144830
De Latex Handschoenen zijn op dit moment beperkt leverbaar. Om zeker te zijn van levering adviseren wij u om vooraf contact op te nemen.Onze Latex Handschoenen zijn licht gepoederd en zitten per 100 stuks (50 paar) in een doos. De Latex Handschoenen in ons assortiment voldoen aan de EN455 norm. De E..
€ 10,83
Excl. BTW:€ 8,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 10