Menu
WINKELWAGEN

Hygiëne

Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen die ervoor zorgen dat mensen gezond blijven door ziekteverwekkers uit de buurt te houden. In ons assortiment hebben we diverse artikelen die de hygiëne bevorderen. Zo kunt u in onze shop de volgende huiddesinfectiematerialen vinden: Betadine zalf en Betadine oplossing, Sterilon, Alcohol 70% en Aceton. Daarnaast kunt u in onze shop ook verschillende artikelen ter bevordering van de hygiëne vinden. Medische handschoenen, zoals latex handschoenen, Chemodis handshampoo en Unicura is maar een kleine greep uit ons ruime hygiëne assortiment. 

Betadine

Betadine wordt het meest gebruikt voor het desinfecteren en verzorgen van wonden om infecties te behandelen en voorkomen. Betadine helpt bij een snelle en mooie wondgenezing met minder kans op littekens. De werkzame stof in alle betadine varianten is povidonjodium dat niet prikt, maar wel goed desinfecteert. 

Calendulan

Calendulan is een homeopatisch geneesmiddel. Calendulan zalf wordt gebruikt wordt bij lichte schaaf en brandwonden. Calendulan helpt de huid sneller te herstellen. Calendulan is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. 

Model: 39271
Deze Handige (twistlock) afsluitbare drukflacon is geschikt voor alle vloeistoffen die gedoseerd moeten worden opgenomen Door met het celstofdepper of wattenschijfje op de bovenkant te drukken, waardoor er vloeistof (bijvoorbeeld alcohol) omhoog gepompt. Deze wordt veelvuldig gebruikt en heeft..
€ 8,89
Excl. BTW:€ 7,35
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 1