Menu
WINKELWAGEN

Hirudoid zalf / creme

Hirudoid zalf / creme
Hirudoid zalf / creme
€ 5,98
Excl. BTW: € 5,49
  • Model: 20143201
Products Sold: 218
Product Views: 6218

Beschikbare opties:

Hirudoid zalf/crème wordt gebruikt bij tromboflebitis (aderontsteking) en verstuikingen, kneuzingen, verdraaiingen en bloeduitstortingen. Hirudoid is dus goed inzetbaar bij diverse sportblessures. Hirudoid toont een ontstekingsremmende werking, versnelt het oplossen van oppervlakkige mikrotrombi en gaat het ontstaan ervan tegen. Hirudoid bevordert de resorptie van zwellingen, verzacht snel de pijn en doet de spanning in het aangedane gebied afnemen. Hirudoid bevordert het herstel van het bindweefsel. Hirudoid verkort de duur van de aandoening.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Mobilat wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen. De mobilat ..
€ 6,53
Excl. BTW:€ 5,99
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
De tape van Secutex is een starre, katoenen sporttape met een sterke lijmlaag. De Secutex tape is geschikt voor zowel fysiotherapeuten als sportverzor..
€ 2,61
Excl. BTW:€ 2,39
Voor het aanleggen van functionele bandages is, naast een grote vaardigheid, goed materiaal een vereiste. De traditionele tape Leukotape classic is ee..
€ 6,43
Excl. BTW:€ 5,90
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,34
Excl. BTW:€ 2,15
Voltaren gel bevat als werkzaam bestanddeel diclofenac. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Op de huid is het te gebruiken bij spierpij..
€ 11,83
Excl. BTW:€ 10,85
Toco-Tholin druppels bestaat uit 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De Toco-Tholin druppels zijn ontspan..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Aleve Classic werkt snel en langdurig tegen pijnen die wat langer kunnen aanhouden, zoals lichaamspijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid en bij koorts...
€ 3,87
Excl. BTW:€ 3,55
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, ..
€ 2,83
Excl. BTW:€ 2,60
De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, sp..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 10,55
Tantum is een pijnstiller in crèmevorm.Tantum crème kan gebruikt worden bij zwellingen of pijn in spieren en gewrichten als gevolg van overbelasti..
€ 17,99
Excl. BTW:€ 16,50
De Biofreeze Pompflacon 3.785 ml is gevuld met Biofreeze gel. De Biofreeze gel wordt gebruikt voor verkoeling bij gewricht- en spierblessures. De Bi..
€ 129,95
Excl. BTW:€ 119,22
De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelgel kan gebruikt worden bij kneuzingen, krampen, ..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 21,97
Biofreeze roller is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De verkoelende gel kan daarom gebruikt worden voor verzwi..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 8,71
De Biofreeze Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelspray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkin..
€ 11,35
Excl. BTW:€ 10,41
Biofreeze is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De coolgel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, s..
€ 9,19
Excl. BTW:€ 8,43
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen..
€ 31,61
Excl. BTW:€ 26,12