Menu
WINKELWAGEN

Haarnetjes

Hoewel het een vreemd gezicht blijft, is het op vele plaatsen een gebruikelijk zicht om mensen met een haarnetje te zien. Behalve het dragen als hoofddeksel is het ook als facecover binnen de massagewereld bekend. 

Haarnetje

Al in de renaissance werd gebruik gemaakt van een haarnetje (hoofddeksel). Bij verschillende klederdrachten was het een onderdeel van het geheel. Tegenwoordig is een haarnetje vaak een onderdeel van hygiëne kledij. Door het dragen van een haarnetje voorkom je dat losse haren in een schone omgeving voor vervuiling zorgen. Ze worden vooral gedragen in ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven maar bijvoorbeeld ook in de keuken van een restaurant of (bedrijfs)kantine.

Haarnetje als facecover

Het non woven wegwerp haarnetje is ook uitermate geschikt als (goedkope) oplossing voor over de hoofdsteun van uw massagestoel of massagetafel. De elastiek zorgt voor een goede pasvorm rond het gezichtskussen of foamgel gezichtskussen.

Model: 46166
Haarnetjes/Bouffant mutsen van polypropyleen, non-woven en latex-vrij Voorzien van elastieken rand voor totale haarbedekking HACCP goedgekeurd   Maat: Ø 58 cm Materiaal: Non-woven Kleur: Wit Per 100 stuks   U kunt de Bouffant mutsen ook gebruiken a..
€ 13,25
Excl. BTW:€ 10,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 1