Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Gedenatureerde Alcohol 70 procent

Gedenatureerde Alcohol 70 procent
€ 2,78
€ 2,24
Excl. BTW: € 1,85

Beschikbare opties:


* Inhoud:

 
   - of toevoegen aan -   

Alcohol 70 procent wordt gebruikt om de huid te reinigen, instrumenten te desinfecteren en oppervlakken mee schoon te maken. De gedenatureerde alcohol wordt daarom vaak gebruikt bij het desinfecteren van de huid voor een dry needling behandeling. Naast de Gedenatureerde Alcohol kunt u bij ons ook Seirin Naalden kopen. Alcohol 70 procent, ook wel Spiritus Ketonatus genoemd, mag enkel op de gesloten huid worden gebruikt.

Gedenatureerde alcohol

De gedenatureerde alcohol (spiritus ketonatus) is niet geschikt voor consumptie. Inname van Alcohol 70 procent kan leiden tot ernstig maagletsel of zelfs coma. Inademing van de gedenatureerde alcohol kan irritatie aan de ogen geven. Deze effecten van de alcohol 70 procent zijn echter niet van structurele aard en verdwijnen na het verwijderen van de spiritus ketonatus. Bij oogcontact met de gedenatureerde alcohol ontstaat een stekende pijn en tranende ogen. Deze symptomen, veroorzaakt door de alcohol 70 procent, verdwijnen echter na 2 dagen weer.

Spiritus Ketonatus

De Spiritus Ketonatus kunt u bestellen in drie verschillende hoeveelheden. De Gedenatureerde alcohol is verkrijgbaar in 100 ml, 1 liter en 5 liter. De opslag van de Alcohol 70 procent dient te gebeuren in goed verluchte ruimtes. Daarnaast dient de gedenatureerde alcohol buiten bereik van een hittebron te blijven en op een brandveilige en waterbestendige plek.

Alcohol 70 procent (spiritus Ketonatus) kopen? Bestel snel en gemakkelijk via Fysiomaterialen.nl.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...