Menu
WINKELWAGEN

Fysioline

Merk: Fysioline Model: 2649
Fysioline Coco Lotion is een anhydrische (watervrije) massage lotion op kokosnootbasis die vettig wordt door verwarming van de huidtemperatuur. Maakt de huid soepel voor massage. De lotion is ook geschikt voor de behaarde huid en is zeer zuinig in gebruik.De Fysioline massageproducten zijn no..
€ 30,95
Excl. BTW:€ 25,58
Merk: Fysioline Model: 2648
Fysioline Massage Crème is een dikke paraffine massage crème. Ook geschikt voor de zeer behaarde huid. De crème is zuinig in gebruik, huidverzorgend en bevat geen conserveringsmiddelen.De Fysioline massageproducten zijn no.1 in Scandinavië. De massageproducten zijn geurloos, zuinig in gebruik en m..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Merk: Fysioline Model: 2646
Fysioline Massage Lotion is een product van een nieuwe generatie plantaardige grondstoffen (PEG vrij). De lotion zorgt voor een goede massage grip en is gemakkelijk met water afwasbaar. Deze huidvriendelijke massage lotion bevat vitamine E, is pH neutraal, geurloos, vrij van conserveringsmiddel..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Fysioline Model: 2652
Fysioline Soft Massage Olie is een olie die speciaal geschikt is voor een gevoelige en atopische huid. Ook zeer geschikt voor gezichtsmassage en goed te gebruiken bij Hot Stone Massage. De olie is PEG-vrij, zuinig in gebruik en gemakkelijk met water afwasbaar...
€ 25,95
Excl. BTW:€ 21,45
Merk: Fysioline Model: 2645
Fysioline Vita Lotion is een professionele massage lotion, die zorgt voor een goede massage grip. De Fysioline Vita Lotion is zeer geschikt voor sportmassage. De Vita Lotion bevat vitaminerijke avocado olie evenals ontspannende sandelhout extract. De lotion is geurloos en kleurloos en is zeer geschi..
€ 20,95
Excl. BTW:€ 17,31
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5