Menu
WINKELWAGEN

FIT Sportbalsem 100 ml

FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
FIT Sportbalsem 100 ml
  • Model: 3513
Products Sold: 320
Product Views: 1137
€ 11,19
Excl. BTW: € 9,25
Bij afname van 24 stuks is de prijs per stuk € 9,68

F.I.T. Sportbalsem is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote aantrekkingskracht tot de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken diverse gradaties van pijn. Deze twee eigenschappen van verhoogde doorbloeding en afbraak van afvalstoffen, geven snel na het opbrengen van F.I.T. Sportbalsem op het aangedane gebied al een verlichtend gevoel. Het toepassen van F.I.T. Sportbalsem: 

·         Sportblessures

·         Preventie van blessures

·         Snel herstel na sportinspanning

·         Artritis

·         Chronische pijn

·         Pijn aan onderrug, heup en nek

·         Gewrichtspijn, schouderpijn

·         Spierpijn

·         Slijmbeursontsteking

·         Peesontsteking

·         Overbelaste spieren en verstuikingen

·         Ischialgiepijn (been)

·         Carpaal tunnel syndroom

·         Fibromyalgiepijnen

LET OP producten van F.I.T. Sportbalsem zijn medische hulpmiddelen en alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Kopen van F.I.T. Sportbalsem:

F.I.T. Sportbalsem is te verkrijgen in een tube van 100ml. Deze zijn per stuk te verkrijgen. Bij een afname van 24 stuks krijgt u een staffel prijs. Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Spiroflor SRL crème is een homeopathisch geneesmiddel voor gebruik bij spierpijn en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pi..
€ 10,63
Excl. BTW:€ 9,75
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel..
€ 7,04
Excl. BTW:€ 6,46
F.I.T. Sportbalsem is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heef..
€ 41,08
Excl. BTW:€ 33,95
Sportgel Lavit 100 ml is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sportgel Lavit in te zetten bij allerlei klachten e..
€ 7,03
Excl. BTW:€ 6,45
Biofreeze RollerNaast de verkrijgbaarheid van Biofreeze in een tube en een spray is er ook een product in roller-vorm beschikbaar. De Biofreeze Ro..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Hot-Cold Pack is een pakking voor meermalig koud en/of warm gebruik. Om het Hot-Cold pack koud te gebruiken moet het worden gekoeld in het diepvriesva..
€ 2,13
Excl. BTW:€ 1,95
Synthetische spons voor watertas. Afmeting: 15 x 20 cm..
€ 1,56
Excl. BTW:€ 1,29
De tape van Secutex is een starre, katoenen sporttape met een sterke lijmlaag. De Secutex tape is geschikt voor zowel fysiotherapeuten als sportverzor..
€ 2,61
Excl. BTW:€ 2,39
doos = 32st. Niet-elastische medische tape voor fysiotherapie en sportverzorging. Gemaakt van een katoenen weefsel, voorzien van een krachtige huidvri..
€ 3,59
Excl. BTW:€ 3,29
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
FlexPower de nummer 1 sport crème van Amerika:FlexPower is de verwarmende sport crème, die stijve en stramme spieren verlicht. De crème dringt di..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
De Rowo Sportgel Spray bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De Rowo Sp..
€ 7,04
Excl. BTW:€ 6,46
Bronzing Muscle Oil een voorbereidingsolie die bestemd is voor milde weersomstandigheden tussen circa 19 en 30°C. Naast de functionele werking op de s..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Cooling SOS Gel is een intensief verkoelende en verzachtende massagegel. De gel bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Cooling SOS Gel i..
€ 17,24
Excl. BTW:€ 14,25
Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Hot Muscle Balm biedt een dag voldoende besch..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Sportsbalm Hot is een spierverwarmer voor extreem koude omstandigheden. De balsem beschermt ook slecht doorbloede lichaamsdelen zoals knieën en a..
€ 22,26
Excl. BTW:€ 18,40
Medium Muscle Balm is een medium spiervermarmer die ook de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de porieen open laat staan. De Medium Balm..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Sportsbalm Medium is een medium spierverwarmer die tevens de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de poriën open laat. De spierverwarming ..
€ 22,26
Excl. BTW:€ 18,40