Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Dubbele Speedladder 9 meter

Dubbele Speedladder 9 meter
€ 55,06
Excl. BTW: € 45,50
 
   - of toevoegen aan -   

De dubbele speedladder (ook wel training- of loopladder) wordt veel gebruikt voor revalidatie doeleinden, het verbeteren van snelheid, coördinatie training en voetenwerktraining voor verschillende sporten zoals boksen en voetbal. Door de dubbele treden kunt u nog doeltreffender trainen.

Gebruik van de dubbele speedladder

Een training met een loopladder is zeer gemakkelijk. U legt de ladder op de grond en stapt zo snel mogelijk tussen de treden door. Er zijn veel verschillende oefeningen die u kunt uitvoeren op de dubbele trainingsladder. Deze oefeningen kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts zijn. De dubbele trainingsladder kan je zowel binnen als buiten gebruiken.

Levering van de dubbele speedladder:

Dubbele trainingsladder met een lengte van 9 meter. PU treden, 50 cm variabel. Word geleverd inclusief een draagtas en houder.

Dubbele speedladder alternatieven:

Alternatieven voor de dubbele speedladder zijn de Speedladder 4 meter en de Speedladder 8 meter. Het verschil is dat dit enkele ladders zijn. Ook deze speeladders worden veel gebruikt in praktijken en verenigingen voor het verbeteren van behendigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...