Menu
WINKELWAGEN

Naalden

Dry Needling naalden omvat het inbrengen van een ‘droge’ naald in de spier. Een droge naald wil zeggen: naalden therapie zonder toevoeging van medicatie.

Waarom Naalden Therapie?

Een triggerpoint in de spier kan leiden tot disfunctioneren en plaatselijke verkramping. Door naalden therapie toe te passen in de triggerpoint ontspant de spier zich direct. Hierdoor verdwijnt de pijn en de spierstofwisseling wordt hersteld.

Dry Needling naalden kopen bij Fysiomaterialen.nl

Voor Dry Needling naalden kopen bent u bij ons aan het juiste adres! Fysiomaterialen.nl heeft verschillende merken Dry Needling naalden in het assortiment, waaronder: Seirin, APS en ORCA. De naalden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De Dry Needling naalden zijn steriel verpakt in doosjes van 100 stuks.

Dry Needling naalden kopen doet u natuurlijk bij Fysiomaterialen.nl! Wilt u meer informatie over naalden therapie of wenst u een merk dat wij niet standaard aanbieden? Neem contact op met een van onze medewerkers!

Model: 20144900
De Seirin naalden worden met uiterste precisie en het beste materiaal, namelijk chirurgisch staal, geproduceerd. De naalden zijn dan ook zo dun, maar toch zo stevig, dat deze met heel weinig druk en zacht kloppend zijn aan te brengen.Seirin J typeDe Seirin J Type wordt gekenmerkt door de tube wa..
€ 10,99
Excl. BTW:€ 9,08
Model: 20144901
De Agupunt Naalden van het merk APS zijn geschikt voor Dry Needling. De naald van Agupunt (Agu Punt) wordt dan ingebracht in een bepaalde spier. Agupunt is niet geschikt voor de klassieke acupunctuur behandelingen. Er wordt met de Agupunt Naalden dus geen medicatie geïnjecteerd, maar er wordt enkel ..
€ 8,47
Excl. BTW:€ 7,00
Model: 2020490260
ORCA naald staat voor Original Chinese Acupuncture Needle. De Chinese traditionele wijze in het maken van de acupunctuurnaalden verklaart de wereldwijde keuze voor de Chinese naalden. De zilveren ORCA naalden zijn gemaakt van chirurgisch roestvrij edelstaat met FDA goedgekeurde siliconen coating voo..
€ 6,35
Excl. BTW:€ 5,25
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3