Menu
WINKELWAGEN

Derbystar

Merk: Derbystar Model: 4863
De Derbystar Brillant voetbal is een kwalitatief zeer sterke en bovendien zeer professionele wedstrijdbal uitgevoerd in het traditionele wit. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig High Tech PU-materiaal en brengt uitstekende en stabiele vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer v..
€ 124,94
Excl. BTW:€ 103,26
Merk: Derbystar Model: 4861
De Derbystar Classic Light is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic Light veel speelcomfort. Ook onder koude omstandigheden blijven de unieke speel..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Merk: Derbystar Model: 4862
De Derbystar Classic Super Light is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic Super Light, die een gewicht heeft van 290 gram, veel speelcomfort. Ook o..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Merk: Derbystar Model: 4860
De Derbystar Classic TT is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic, die een gewicht heeft van 420 gram, veel speelcomfort. Ook onder koude omstandigh..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4