Menu
WINKELWAGEN

Compeed

Brand: Compeed Model: 20172
De Compeed Anti-Blaren Stick vermindert onmiddellijk en op een onzichtbare manier wrijving op de huid, om blaarvorming te helpen voorkomen. Door 9 op 10 consumenten bewezen dat het de vorming van blaren en ruwe plekken op de voeten stopt. Onzichtbaar, ideaal voor open schoenen. Gemakkelij..
€ 5,26
Excl. BTW:€ 4,35
Brand: Compeed Model: 2017
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.De Compeed Medium is geschikt voor de grotere blaren op de hiel en de z..
€ 5,23
Excl. BTW:€ 4,80
Brand: Compeed Model: 20171
Compeed op de tenen zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.Kleiner formaat blarenpleister, speciaal gemaakt om de teen..
€ 5,23
Excl. BTW:€ 4,80
Brand: Compeed Model: 20169
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.Compeed Small is geschikt voor de kleinere blaren op de hiel en de buit..
€ 4,69 € 5,23
Excl. BTW:€ 4,30
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4