Menu
WINKELWAGEN

Chemotherm Massage Olie 500 ml

Chemotherm Massage Olie 500 ml
Chemotherm Massage Olie 500 ml
  • Model: 2619
Products Sold: 1019
Product Views: 1553
€ 14,82
Excl. BTW: € 12,25
Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk € 13,98
Bij afname van 20 stuks is de prijs per stuk € 13,13

Chemotherm Massage Olie is een massagelotion met een licht verwarmend effect. Deze massageolie is ideaal om de spieren te verwarmen voor een sportwedstrijd. Ook kan Chemotherm Massage Olie worden gebruikt bij een ontspanningsmassage om stijve spieren een stimulans te geven. De Chemotherm is om die reden vooral fijn voor sporters en de oudere patiënt, die de warme gloed zeker zullen waarderen.

Productinformatie Chemotherm Massage Olie 500 ml

Chemotherm Massage Olie geeft geen irritaties aan de handen en is in principe voor ieder huidtype te gebruiken. Chemotherm rood is gemakkelijk met water af te wassen. Wanneer u na de massage ook nog Sporttape of Medical Tape wilt aanbrengen, kunt u ook Chemasept of Naqi Cleanser Gel gebruiken om de huid vetvrij te maken. Daarnaast kunt u ook de Mueller Tuffner Plakspray gebruiken om te tape beter te laten hechten. Chemotherm Massage Olie is verkrijgbaar in een bus van 500 ml en een jerrycan van 5 liter. Bij afname van 10 of 20 bussen Chemotherm, krijgt u een lagere prijs berekend, de zogenoemde staffelprijs.

Chemotherm Massage Olie Alternatieven

Chemotherm Massage Olie is een olie van het merk Chemodis. Een ander veelgebruikte olie van dit merk is Chemodol Massage Olie, een neutrale olie zonder verwarmend effect. Een vergelijkbaar product is de Toco-Tholin Natumas Warm. De Natumas Warm is van het merk Toco-Tholin, een bekend merk binnen de massagetherapie. Natumas Warm is een vettere olie dan Chemotherm, waardoor het zuiniger in gebruik is. Daarentegen heeft u met Chemotherm weer een betere grip. Tot slot is ook de Röwo Thermo Olie een goed alternatief voor de Chemotherm Massage Olie 500 ml.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren