Menu
WINKELWAGEN

Chemodol Massage Olie 500 ml

Chemodol Massage Olie 500 ml
Chemodol Massage Olie 500 ml
  • Model: 2609
Products Sold: 2292
Product Views: 2715
€ 10,89
Excl. BTW: € 9,00
Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk € 10,41
Bij afname van 20 stuks is de prijs per stuk € 9,74

Chemodol is een neutrale, professionele massage olie van Chemodis. Door de bijzondere samenstelling van de massageolie is het geschikt voor ieder huidtype en is de Chemodol Massage Olie gemakkelijk met water afwasbaar. De flessen van Chemodol zijn voorzien van een handige sluiting in de dop en zijn zuinig in gebruik. Chemodol Massage Olie maakt de huid snel soepel en is daarom geschikt voor alle vormen van massage.

Chemodol Massage Olie 500ml informatie

Chemodol Massage olie is een olie met goede resorptie-eigenschappen, waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid. Deze massage olie van Chemodis heeft een neutrale geur. Doordat de Chemodol Massage olie goed oplosbaar is in water is het mogelijk om het snel van de huid af te wassen of uit uw kleren te wassen.

Chemodol Massage Olie 500ml verpakking

Chemodol is een product van Chemodis. De producten van Chemodis, waaronder Chemodol, zijn verkrijgbaar in 500ml en 5L verpakkingen. Bij afname van 10 of 20 bussen Chemodol, krijgt u een lagere prijs berekend, dit geld ook als je 2 of meer jerrycans van 5 liter afneemt. Ook wel de zogenoemde staffelprijs. De producten van Chemodis koopt u natuurlijk gemakkelijk en snel op fysiomaterialen.nl.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren