Menu
WINKELWAGEN

Cellacare Materna Comfort

Cellacare Materna Comfort
Cellacare Materna Comfort
Cellacare Materna Comfort
Cellacare Materna Comfort
Cellacare Materna Comfort
  • Model: 97321
Products Sold: 1
Product Views: 1112
€ 62,89
Excl. BTW: € 57,70

Beschikbare opties:

Cellacare Materna Comfort:

Door overbelasting of een verkeerde houding veroorzaak je specifieke pijnklachten van de lendenwervelkolom in de regio van het heiligbeen tijdens de zwangerschap. De Callarace Materna Comfort geeft hiervoor de oplossing.

Cellacare Materna Comfort is een rug orthese voor tijdens de zwangerschap. De buik word ondersteunt en de rug word ontlast. Dit komt doordat de orthese de lendenwervelkolom stabiliseert door ondersteuning van de buik en rugspieren.

Eigenschappen van de Cellacare Materna Comfort:

Vier geïntegreerde staven dragen bij aan het stabiliseren van de lage rug. Door de trekelementen kan de orthese individueel worden aangepast. De Materna Comfort is dus verstelbaar en eenvoudig te gebruiken door het eenvoudige sluitsysteem.  De handlussen vereenvoudigen het aanleggen van de Materna Comfort. En door de speciaal gevormde sluiting aan de voorkant blijft de orthese ook beter zitten. Een belangrijke eigenschap is dat de Materna de verstoorde balans verbetert en daardoor de risico van vallen vermindert. Zoals u ziet is de brace gemaakt in modern, vrouwelijk design.

LET OP: De brace is wasbaar op 30 °C, niet strijken en niet  drogen in een wasdroger. Als je de brace gaat wassen dan altijd de klittenbandaansluiting sluiten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren