Menu
WINKELWAGEN

Cellacare Manus Comfort Polsbandage

Cellacare Manus Comfort Polsbandage
Cellacare Manus Comfort Polsbandage
  • Model: 01082017
Products Sold: 5
Product Views: 943
€ 28,29
Excl. BTW: € 25,95

Beschikbare opties:

De Cellacare Manus Comfort Polsbandage:

 

De Cellacare Manus Comfort Polsbandage zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en vermindert de ophoping van het vocht in het bindweefsel. Deze polsbrace is zeer geschikt ter preventie en behandeling van blessures. 

 

De polsbandage is zeer geschikt om te gebruiken bij actieve artrose of artritis van de pols. Ook komt de Cellacare Manus Comfort zeer goed van pas bij verstuikingen, peesontstekingen, overbelastingen en als nabehandeling van de polsfracturen na een operatie. De polsbandage voert druk uit op de pols door een combinatie van het zachte materiaal, een halvemaanvormige siliconen kussentje en een stabilisatieband.

 

Eigenschappen Cellacare Manus Comfort Polsbandage:

 

Het product is voorzien van een naadloos speciaal tricot voor de gevoelige duimregio. Daarnaast is het driedimensionale anatomisch gevormd tricot verstelbaar in de ondersteuning door de spalk te verwijderen. De gleuf in de circulaire stabilisatieband en de siliconen pelotte omsluiten de knokkel van de ellepijp en bieden daardoor bescherming tegen een te hoge compressiedruk. 

 

Maatvoering Cellacare Manus Comfort Polsbandage:

1

13,0 - 14,5cm

2

14,5 - 16,5cm

3

16,5 - 19,0cm

4

19,0 - 23,0cm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren