Menu
WINKELWAGEN

Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage

Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage
Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage
  • Model: 02082017
Products Sold: 2
Product Views: 800
€ 27,52
Excl. BTW: € 25,25

Beschikbare opties:

De Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage:

 

Cellacare Malleo Comfort geeft druk en ondersteunt het enkelgewricht. Deze enkelbandage helpt tevens de stand van de enkel te verbeteren. Cellacare Malleo Comfort is een actieve enkelbandage voor het enkelgewricht en is uitermate geschikt bij diverse enkelblessures.

 

De actieve enkelbandage voor het enkelgewricht is goed te gebruiken bij bandletsels boven aan de enkel. Ook is de bandage zeer geschikt voor mensen met een lichte chronische bandinstabiliteit, hypermobiliteit, artrose, artritis, zwellingen, overprikkelingen of vocht in de gewrichten. De driedimensionale anatomisch gevormde enkelbandage is ideaal voor diverse enkelblessures en enkelklachten.

 

Eigenschappen Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage:

 

De siliconen kussentjes hebben aan beide zijden van de Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage een massage-effect. Ook is de enkelbrace voorzien van een gepatenteerde softcomfortzone bij de wreef. De comfortabele pasvorm vermindert de compressiedruk aan de randen van de enkelbandage. Door het zachte en elastische microvezelmateriaal wordt het transpiratievocht naar buiten geleid. Dit zorgt voor een optimaal en aangenaam gevoel op de huid. Deze actieve enkelbandage is universeel en daardoor voor zowel links als rechts te dragen.

 

Maatvoering Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage:

1

17 - 19cm

2

19 - 21cm

3

21 - 23cm

4

23 - 26cm

5

26 - 29cm

6

29 - 32cm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren