Menu
WINKELWAGEN

Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage

Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage
Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage
  • Model: 97282017
Products Sold: 11
Product Views: 975
€ 26,92
Excl. BTW: € 24,70

Beschikbare opties:

Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage:

 

De Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage geeft druk op de elleboog en zorgt voor een massage-effect aan de onderarm door het zachte materiaal. Ook heeft de elleboogbandage een aan het lichaam aangepaste vorm. 

 

De Cellacare Epi Comfort elleboogbrace is zeer geschikt voor mensen met chronische pijnklachten met functiestoornissen als gevolg. Dit kan veroorzaakt worden door overbelasting van de strek- en buigspieren van de onderarm met geïrriteerde pezen. Ook biedt de elleboogbandage de oplossing voor uw epicondylitis klachten. Mensen met epicondylitis hebben last van een tennis- of golferselleboog wat wordt veroorzaakt tijdens het sporten.

 

Eigenschappen Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage:

 

De elleboogbandage heeft een drievoudige werking. Er ontstaat druk door het elastische materiaal, de brace zorgt voor een massage-effect door de siliconen kussentjes en er ontstaat doelgerichte extra compressie door de circulaire stabilisatieband. De elleboogbrace met naadloze uiteinden is elastisch en huidvriendelijk door het materiaal van de microvezels. U kunt de elleboogbandage eenvoudig bevestigen door middel van een drukknoop. De vorm van de driehoek op de bandage geeft de juiste drukkracht aan, waardoor u weet dat u de elleboogbrace op de juiste manier draagt. Bij de juiste vorm is de band stevig genoeg aangetrokken.

 

Maatvoering Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage:

1

18 – 20cm

2

20 – 22cm

3

22 – 24cm

4

24 – 27cm

5

27 – 30cm

6

30 – 33cm

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren