Menu
WINKELWAGEN

Voetbrace

Heeft u bij het bewegen vervelende pijntjes aan uw voeten, een voetbrace van Fysiomaterialen.nl kan voor de oplossing zorgen.

Voetbrace kopen

Als u bij uw dagelijkse bezigheden last heeft van uw voeten, is dat erg vervelend. Last van zere voeten bij het fietsen, autorijden of lopen is erg storend. Een voetbrace bestellen via Fysiomaterialen.nl kan voor u de oplossing bieden. Wij hebben voor verschillende klachten een voetbrace die uw voetpijn kan verlichten en verhelpen. Zo kan u weer ervaren hoe fijn het is uw dagelijkse activiteiten te verrichten zonder hinderlijke klachten.

Welke voetbrace

Een van de meest kwetsbare delen van het lichaam zijn ongetwijfeld de voet en de enkel. Naast kwetsbare zijn het ook nog eens erg belangrijke onderdelen om ons voort te bewegen. Dagelijks krijgen we bij tal van activiteiten (wandelen, springen, werken) veel druk op onze voeten en enkels. Mocht je problemen ondervinden aan deze delen van het lichaam kan een voetbrace de uitkomst bieden. Een juiste voetbrace geeft het gewricht de ondersteuning die het nodig heeft.

Wanneer een voetbrace

 Het beste is om een voetbrace te gebruiken bij activiteiten waarbij het risico op een blessure het grootst is. Denk hierbij aan sporten op een oneffen ondergrond of sporten waarbij de voet of enkele vaak worden gedraaid of gekeerd. Ook sporten met veel sprongen (volleybal) maken het gebruik van een voetbrace soms wenselijk. Door het gebruik van een voetbrace wordt het risico op zwelling, verlies van functie en daarmee gepaard gaande pijnen een stuk minder.

Brand: Bauerfeind Model: 20149701
Bij pijn of ontstekingen van de achillespees (door bijv. overbelasting of na operatie) draagt de AchilloTrain® actieve bandage bij aan ontlasting van de achillespees, zonder beperking van de beweeglijkheid. Een anatomisch gevormde pelotte oefent een massage-effect uit op het omringende weefsel, dat ..
€ 76,04
Excl. BTW:€ 69,76
Brand: Secutex Model: 201420225
Gel hakje ontlast de achillespees en heeft een hoge schokabsorptie. Daarmee is het ideaal geschikt voor pijnvermindering van hiel, achillespees en kuitspieren. Je hebt twee uitvoeringen, één voor Dames en één voor Heren.  ..
€ 11,01
Excl. BTW:€ 9,10
Brand: Secutex Model: 201499125
De gel inlegzool is voorzien van een revolutionaire technologie voor ultieme prestatie en comfort. Het geeft de voet extra stabiliteit en voorkomt verschuiving in de schoen. Geschikt voor ieder schoentype.       ..
€ 17,24
Excl. BTW:€ 14,25
Model: 20142024
Schokabsorberende hielcups per paar. Voorzien van ruitvormige lamellen   ..
€ 17,55
Excl. BTW:€ 14,50
Brand: Bauerfeind Model: 9703
De steunspalk ValguLoc is geschikt voor de correctie van een foute positie van de grote teen (Hallux valgus, scheve teen, “knobbelteen”) binnen het kader van een conservatieve therapie of na een operatieve ingreep. De anatomisch gevormde orthese houdt de teen door middel van een lichte correctiedruk..
€ 21,15
Excl. BTW:€ 19,40
Brand: Bauerfeind Model: 20149706
ViscoHeel N en ViscoHeel K zijn anatomisch gevormde, visco-elastische hielkussens die de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees, ook bij langdurige belasting, effectief verminderen. De ViscoHeel kan in elke (sport-) schoen worden gedragen om hielpijn te verminderen Huidvriendelijk..
€ 25,00
Excl. BTW:€ 20,66
Brand: Bauerfeind Model: 20149705
ViscoHeel N en ViscoHeel K zijn anatomisch gevormde, visco-elastische hielkussens die de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees, ook bij langdurige belasting, effectief verminderen. De ViscoHeel kan in elke (sport-) schoen worden gedragen om hielpijn te verminderen Huidvriendelijk..
€ 25,00
Excl. BTW:€ 20,66
Brand: Bauerfeind Model: 20149709
ViscoPed is een visco-elastische inlegzool die de druk van het lichaamsgewicht op de voet reguleert, puntbelasting reduceert en schokken absorbeert. Een voorvoetpelotte is geïntegreerd om de voorvoet te ondersteunen. De ViscoPed® kan in elke (sport-)schoen worden gedragen. - huidvriendelijk - duur..
€ 59,50
Excl. BTW:€ 49,17
Brand: Bauerfeind Model: 20149708
De blauwe, anatomisch geplaatste kern zorgt voor het ontlasten van de pijnlijke plek onder de hiel. ViscoSpot bestaat uit huidvriendelijk materiaal, verschuift niet en kan in elke (sport-)schoen gedragen worden. Bij de ViscoSpot zijn er materialen met verschillende hardheid verticaal gerangschikt wa..
€ 34,00
Excl. BTW:€ 28,10
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 9