Menu
WINKELWAGEN

Schouderbrace

Wanneer u klachten heeft aan uw schouder kan dit heel vervelend en lastig zijn. Een schouderbrace kan daarbij een oplossing zijn voor deze problemen. Soms kan het alleen zijn dat u pijn heeft aan de schouder, maar het ook zijn dat u functiebeperking heeft, waardoor het voor u niet mogelijk om uw schouder zijwaarts te bewegen of omhoog en omlaag. Fysiomaterialen.nl heeft echter voor elk probleem aan uw schouder een geschikte schouderbrace.

Noodzaak Schouderbrace

Wanneer een medisch specialist of fysiotherapeut aangeeft dat uw gewricht ondersteuning nodig heeft van een schouderbrace, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een Schouderbrace zorgt ervoor dat de pijn verlicht wordt en dat uw schouder bij het belasten ervan, die schouderbrace of bandage wordt ondersteund. Doordat het gewricht wordt ontlast, zal uw pijn verminderen en kunt u uw dagelijkse ritme weer oppakken.

Geschikte Schouderbrace

Wanneer u ons assortiment bekijkt en niet goed weet welke schouderbrace u moet kiezen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Bij ons krijgt u deskundig advies welke brace of bandage het meest geschikt is voor uw klacht. Wij hebben zowel een schouderbrace voor een preventieve als een repressieve toepassing.

Brand: BSN Medical Model: 201499102
De behandeling van sleutelbeenfracturen bestaat uit de zorgvuldige fixatie van de schoudergordel en de longitudinale extensie van het sleutelbeen. Actimove Clavicula Comfort is speciaal ontwikkeld voor een tijdbesparende en patiëntvriendelijke therapie die volledig voldoet aan de eisen die..
€ 57,50
Excl. BTW:€ 52,75
Model: 48190
Actimove Sling Comfort:De Actimove Sling Comfort bied hulp om de arm in de gewenste positie te immobiliseren om de genezing te bevorderen. Het is een niet rekbare draagriem van comfortabel schuim die je kan instellen in de gewenste lengte.Afmeting: 5,5cm x 1,7mtr..
€ 10,36
Excl. BTW:€ 9,50
Brand: Lohmann en Rausscher Model: 201499101
Breuken steunen— het rugzakverbandCellacare Clavicula is een kant-en-klaarbandage volgens het rugzakprincipe. Het wordt gebruikt voor posttraumatische of postoperatieve fixatie van schouder en bovenarm. Het trekt als het ware de schouders naar achteren voor het bij elkaar houden van de clavicula..
€ 36,90
Excl. BTW:€ 33,85
Brand: Push Braces Model: 201498135
Push Med Schouderbrace PlusPush schouderbraces bieden goede immobilisatie van het schoudergewricht, zonder overmatige belasting van nek en schouders. De Push med Schouderbrace Plus is uitgerust met een extra band over de niet-aangedane schouder. Deze band garandeert via een comfortabele onderste..
€ 47,50
Excl. BTW:€ 43,58
Brand: Push Braces Model: 20149813
Push med SchouderbraceDe Push med Schouderbrace biedt een effectieve stabilisatie van de arm bij de behandeling van diverse schouderblessures. De positie kan zo worden ingesteld dat de arm optimaal wordt ondersteund. Het aantrekken van de brace is eenvoudig en is ook door de patiënt zelf gemakke..
€ 44,94
Excl. BTW:€ 41,23
Model: 9911
De Thuasne Ligaflex Sleutelbeenbrace is een immobilisatiegordel voor het sleutelbeen, en is o.a. geschikt bij de behandeling van sleutelbeenbreuken en bij geïrriteerde of gescheurde spieren, pezen en aanhechtingen. Het dragen van deze brace zorgt voor pijnverlichting, geeft rust en ontspanning. De T..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 36,65
Model: 91391
Werking Thuasne Schouderbrace-          Geschikt bij lichte instabiliteit, overbelasting en voor preventief gebruik tijdens sporten-          Beperkt ongewenste bewegingen en geeft effectief ondersteuni..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Model: 9912
De ventilerende rechthouder is een sleutelbeen ondersteuner voor een constant betere houding van de rug en schouders. Naast het verbeteren van de houding ondersteunt de GM 030 bij sleutelbeenfracturen. De ventilerende rechthouder is bijzonder doeltreffend voor jongeren met een slechte houding of nei..
€ 37,01
Excl. BTW:€ 33,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 8