Menu
WINKELWAGEN

Rugbrace en Bekkenbrace

Als u problemen heeft met uw rug is een rugbrace of rugbandage voor u een uitkomst. Fysiomaterialen.nl heeft verschillende merken voor u liggen.

Rugbrace

Een groot aantal mensen heeft wel eens last van de rug. Rugklachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting van het lichaam, overgewicht, (verkeerde) houding tijdens het werk achter een bureau of te zwaar en verkeerd tillen.  Een rugbrace biedt ondersteuning aan de wervelkolom en verlicht hierdoor de pijnen bevordert de genezing van de rug.

Rugbandage

Naast een rugbrace hebben we ook 2 verschillende merken (LP en Secutex) rugbandage in ons assortiment. De rugbandage die u bij ons kan kopen is een universele maat en biedt steun bij uw dagelijkse activiteiten. Naast deze functie is onze rugbandage ook uitermate geschikt voor het sporten zoals bijvoorbeeld fitness of krachtsport.

Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99103C
De Cellacare Dorsafit Comfort is een dunne, lichte orthese voor het stabiliseren van de lage rug. Hij is anatomisch gevormd en heeft een universele pasvorm.OrtheseDe Cellacare Dorsafit Comfort geeft de onderrug een stabiliserende werking door de vier geïntegreerde staven. Tevens heeft de rugbrace ee..
€ 48,12
Excl. BTW:€ 44,15
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 202199104
De Cellacare Dorsal Classic zorgt voor steun aan de rug. De rugorthese wordt gebruikt bij behandeling en preventie van rugpijn. De Dorsal Classic zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug. De rugbrace wordt gedragen ter preventie van blessures tijdens werken en sporten. Tevens is het aange..
€ 44,80
Excl. BTW:€ 41,10
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99102F
Cellacare Dorsal Comfort houdt rekening met de anatomische verschillen tussen vrouwen en mannen. Een geïntegreerde X-vormige plaat en vier staven dragen samen met een uitneembare rug pelotte bij aan de stabiliteit en stevigheid van de orthese.De werking van de Cellacare Dorsal Comfort Rug Orthes..
€ 76,08
Excl. BTW:€ 69,80
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99101M
Cellacare Dorsal Comfort houdt rekening met de anatomische verschillen tussen vrouwen en mannen. Een geïntegreerde X-vormige plaat en vier staven dragen samen met een uitneembare rug pelotte bij aan de stabiliteit en stevigheid van de orthese.De werking van de Cellacare Dorsal M Comfort Rug Orth..
€ 76,08
Excl. BTW:€ 69,80
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 2022992
De Cellacare Lumbal Classic is een orthese met pelotte voor het stabiliseren van de lage onderrug. De Cellacare Lumbal Classic is ter ondersteuning van het lumbale gebied, en maken lichte tot zware stabilisatie mogelijk.Cellacare rugbraceDeze Cellacare rugbrace beschikt over twee stav..
€ 91,95
Excl. BTW:€ 84,36
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97322
Cellacare Materna Classic:Door overbelasting of een verkeerde houding veroorzaak je specifieke pijnklachten van de lendenwervelkolom in de regio van het heiligbeen tijdens de zwangerschap. De Callarace Materna Classic geeft hiervoor de oplossing.Cellacare Materna Classic is een rug orthese ..
€ 43,27
Excl. BTW:€ 39,70
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97321
Cellacare Materna Comfort:Door overbelasting of een verkeerde houding veroorzaak je specifieke pijnklachten van de lendenwervelkolom in de regio van het heiligbeen tijdens de zwangerschap. De Callarace Materna Comfort geeft hiervoor de oplossing.Cellacare Materna Comfort is een rug orthese ..
€ 67,80
Excl. BTW:€ 62,20
Merk: LP Support Model: 99081
De LP727 Rugbandage met baleinen is door vooraanstaande specialisten speciaal ontworpen om maximale steun te geven aan midden- en onderrug zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren. De rugbandage is dan ook ideaal bij lichte tot matige rugklachten. De LP727 rugbandage zit bovendien bi..
€ 43,71
Excl. BTW:€ 40,10
Merk: Orliman Model: 9912
De ventilerende rechthouder is een sleutelbeen ondersteuner voor een constant betere houding van de rug en schouders. Naast het verbeteren van de houding ondersteunt de GM 030 bij sleutelbeenfracturen. De ventilerende rechthouder is bijzonder doeltreffend voor jongeren met een slechte houding of nei..
€ 37,01
Excl. BTW:€ 33,95
Merk: Push Braces Model: 20149804
De Push Care Rugbrace biedt pijnverlichting bij lage rugklachten door een gelijkmatig verdeelde compressie. Lokaal op de onderrug zorgt een zachte, comfortabele pelote voor een aangename druksensatie door middel van vier drukpunten. De pelote is verplaatsbaar en de compressie is naar eigen voorkeur ..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 82,52
Merk: Push Braces Model: 20149812
De Push Med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden waardoor de ondersteuning door de toegepaste metalen verstevigingselementen wordt versterkt. De compressie is naar eigen voork..
€ 201,16
Excl. BTW:€ 184,55
Merk: Secutex Model: 99080
Huidige voorraad: 2De Secutex Rugbandage Neopreen Zwart is een comfortabele gordel die zorgt voor ondersteuning aan de onderrug. De Secutex Rugbandage geeft steun en vermindert pijn bij lage rugklachten. De elastische banden zijn vast te zetten met klittenband, zodat men zelf het ondersteunings..
€ 19,95 € 25,62
Excl. BTW:€ 18,30
Model: 201499085
Algemene informatie over de Serola Bekkenband:De niet elastische fixatieband die om het bekken wordt aangebracht wordt extra ondersteund met elastische spanbanden, waardoor een nog betere fixatie ontstaat. De Serola SI band functioneert als een externe steunband (ligament) die de bekkengewricht..
€ 39,79
Excl. BTW:€ 36,50
Merk: Thuasne Model: 92082018
De Thuasne Dynacross Activity Rugbrace is een luchtdoorlatende en elastische rugbrace. Mede door de soepele baleinen aan de achterkant en de gekruiste weefselbanden is het dragen van de Thuasne Dynacross erg comfortabel.De brace bevat een extra 2e sluitband, voor net dat beetje extra steun...
€ 57,26
Excl. BTW:€ 52,53
Merk: Thuasne Model: 91131
Werking Lambacross Activity -          Bij hevige rugpijn, ischias of operatie aan de wervelkolom-          Verdeelt de werveldruk en verlicht de pijn-       ..
€ 103,95
Excl. BTW:€ 95,37
Merk: Thuasne Model: 9177
Werking Thuasne Lombaskin:-          Ontlast de rug zone-          Corrigeert een holle rug-          Stabiliseert de rug tijdens bewegingen- &n..
€ 83,95
Excl. BTW:€ 77,02
Merk: Thuasne Model: 91711
Werking Thuasne Lombastab Rugbrace:-          De Lombastab Rugbrace zit altijd strak, maar geeft voldoende bewegingsvrijheid.-          Gebruikt door personen met pijn in de onderrug die gemiddeld tot ..
€ 135,94
Excl. BTW:€ 124,72
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 17