Menu
WINKELWAGEN

Polsbrace

Problemen met uw pols? Bij Fysiomaterialen.nl vindt u de polsbrace die het best bij u past.

Polsbrace kopen

Een polsbrace kan erg effectief zijn omdat de pols steun geboden wordt. Bovendien wordt de pols beschermt tegen wrijving en schokken en geeft dit ook enige verwarming. Een polsbrace geeft  nagenoeg geen beperking van de bewegingsvrijheid maar wel verlichting van de pijn en beschermt tegen ontstekingen en blessures.

Merk polsbrace

Er zijn heel veel verschillende merken verkrijgbaar. Eigenlijk is ieder merk gemaakt van comfortabele materialen die prettig aanvoelen en daardoor de hele dag gedragen kunnen worden. Wij hebben een polsbrace van Push, Push Sports en Secutex in ons assortiment. Ook de Cellacare Manus Comfort van Lohman en Rauscher is een polsbrace die door veel mensen als zeer goed wordt ervaren. Mocht u een type of merk zoeken wat u niet direct bij ons op de site kan vinden, informeer bij ons naar de mogelijkheden door even te bellen of een mail te sturen. Wij helpen u graag verder. 

Welke polsbrace

Omdat er heel veel verschillende polsklachten zijn, heeft iedere polsbrace zijn eigen specifieke eigenschappen. Er is een type polsbrace waarbij de duim wordt ondersteund. Heeft u last van artrose, een polsbreuk of kneuzing gehad, is uw pols overbelast of heeft u gewoon zwakke polsen, een polsbrace kan voor al deze problemen een oplossing zijn.

Merk: Basko Model: 990395liL
Basko Ryno Lacer II wordt gebruikt als ondersteuning van de pols, het duimzadelgewricht en het duimbasisgewricht. Het kan ingezet zowel worden als conservatieve als postoperatieve behandeling. De orthese is uitermate geschikt voor het gebruik bij reumatische aandoeningen. Deze polsorthese biedt de p..
€ 52,49
Excl. BTW:€ 48,16
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 01082017
De Cellacare Manus Comfort Polsbandage: De Cellacare Manus Comfort Polsbandage zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en vermindert de ophoping van het vocht in het bindweefsel. Deze polsbrace is zeer geschikt ter preventie en behandeling van blessures. &n..
€ 28,29
Excl. BTW:€ 25,95
Merk: Orliman Model: 92204
De Orliman Manutec Fix is een spalk die al jarenlang gebruikt wordt bij blessures aan de pols, omdat hij de maximale stabiliteit aan de pols geeft. Doordat de Orliman Manutec fix een spalk is met gaten erin, kun je hem ook met gemak in de zomer dragen doordat er veel ventilatie plaatsvindt.De Manute..
€ 44,95
Excl. BTW:€ 41,24
Merk: Orliman Model: 92212
De Orliman Sport Polsbandage is een licht bandage, dat geschikt is voor beginnende instabiliteit van de pols. De polsbandage is goed te gebruiken bij het sporten, t doordat de bandage gemaakt is van goed ademende stof. De Orliman Sport Polsbandage zit uitermate comfortabel doordat hij naadloos is. D..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 20,14
Model: 9998
Magazijnopruiming: deze brace is alleen nog verkrijgbaar in de maat XS en XL voor de linkerhand.De Polsduimbrace Ortho Fix beperkt gecombineerde bewegingen van de duim en de pols. Twee aluminium, uitneembare en aanpasbare spalken geven stabiliteit en rust aan de pols en duim. Van een stabiele brace ..
€ 14,95 € 47,20
Excl. BTW:€ 13,72
Merk: Push Braces Model: 20149801
De Push Care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. Het polsgewricht wordt niet geïmmobiliseerd, waardoor voldoende bewegingsvrijheid wordt behouden om activiteiten u..
€ 31,94
Excl. BTW:€ 29,30
Merk: Push Braces Model: 20149807
De Push Med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De anatomisch gevormde baleinen limiteren de palmair en dorsaal flexie, zonder deze volledig te blokkeren. Door middel van een eenvoudig aan te leggen elastisch..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 55,00
Merk: Push Braces Model: 20149808
De Push Med Polsbrace Splint biedt rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm, het polsgewricht en de hand te sluiten. Een circulaire, niet-elastische verbinding zorgt ervoor dat de navormbare spalk nauw aansluit op de an..
€ 52,49
Excl. BTW:€ 48,16
Merk: Push Braces Model: 2972017
De Push Sports Polsbrace is zeer geschikt bij aanhoudende pijn aan of lichte instabiliteit van de pols.De baleinen in de brace limiteren het buigen en strekken van de pols op een remmende manier, wat voor de gebruiker prettig aanvoelt en waardoor sporten goed mogelijk blijft. De mate van compres..
€ 31,50
Excl. BTW:€ 28,90
Merk: Push Braces Model: 3072017
Bij lichte overbelastingsklachten aan de pols is de Push Sports Polsversteviger een zeer geschikte oplossing.De polsversteviger biedt compressie en ondersteuning rond de pols waardoor pijnklachten tijdens het sporten verminderen. Door het slanke en comfortabele materiaal voelt de brace prettig a..
€ 19,60
Excl. BTW:€ 17,98
Merk: Secutex Model: 990394
Secutex Polsversteviger geeft steun aan het polsgewricht en heeft tevens een stabiliserende functie. De maatvoering is universeel. ..
€ 14,72
Excl. BTW:€ 13,50
Merk: Thuasne Model: 9110
Werking Dynastab Dual -          Bied je polsgewricht rust-          De brace werkt pijnstillend door warmte-          Helpt bij de genezing van ban..
€ 28,95
Excl. BTW:€ 26,56
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 12