Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Duimbrace

Duimbrace

Wanneer u pijn heeft aan het duimgewricht biedt een duimbrace de nodige ondersteuning en bescherming. Ook wanneer uw gewrichtsbanden van de duim zijn verrekt, zorgt een duimbandage voor stabiliteit van de duim. De banden van de duimbrace ondervangen de speling op de gewrichtsbanden van de duim. Op deze manier zorgt een duimbandage enerzijds voor stevigheid en stabiliteit van de duim en anderzijds behoudt het polsgewricht zijn bewegingsvrijheid. Ook fixeert u de duim met een duimbrace, zodat deze in de juiste houding blijft. De banden van de duimbandage zijn echter zo instelbaar dat u de duim normaal kan blijven bewegen. 

Duimbandage

Een duimbrace, ook wel duimspalk of duimbandage genoemd, is gemaakt om ondersteuning te geven aan de gewrichtsbanden van de duim. Door een verrekking zijn deze banden instabiel geworden. Een duimspalk vangt de speling van de gewrichtsbanden op. Daarnaast biedt een duimbandage u ook bescherming tegen onverwachte stoten of bewegingen. Ondanks dat een duimspalk ervoor zorgt dat het duimgewricht wordt gestabiliseerd, wordt de bewegingsvrijheid van de duim en pols niet beperkt. Met een duimbandage, duimbrace of duimspalk kunt u zich weer veilig bewegen.

Duimspalk

Een duimspalk stabiliseert het duimgewricht en positioneert de duim in een functionele stand, waardoor de bewegingsvrijheid blijft gewaarborgd. Vervelende symptomen, zoals pijn en krachtverlies zijn met de duimspalk als steun beperkt aanwezig. In ons assortiment vindt u de PSB Duimbrace en de Push Ortho CMC Duimbrace. Beide braces bieden door de materiaalkeuze een optimaal draagcomfort en zijn eenvoudig aan te leggen. 

 

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace is geschikt voor de stabilisatie van het duimzadel- en duimbasisgew..
€ 50,39
Excl. BTW: € 46,23
De Push Ortho Duimbrace CMC stabiliseert het basisgewricht van de duim (CMC) en positioneert de duim..
€ 61,31
Excl. BTW: € 56,25
De Push Sports Duimbrace biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekkin..
€ 30,81
Excl. BTW: € 28,27
Werking Thuasne Duimbrace Sport: -          Geeft st..
€ 27,95
Excl. BTW: € 23,10
Thuasne-Rhizo Pro Duimbrace De Rhizo-Pro van Thuasne is een kunststof duimbrace voor stabiliseri..
€ 32,43
Excl. BTW: € 29,75
Gemaakt van polypropyleen, de spalk is geperforeerd zodat het vingergewricht gekoeld worden en kan a..
€ 3,22
Excl. BTW: € 2,95
Back to Top
Loading...