Menu
WINKELWAGEN

Dijbeenbandage Secutex

Dijbeenbandage Secutex
Dijbeenbandage Secutex
Dijbeenbandage Secutex
Dijbeenbandage Secutex
Dijbeenbandage Secutex
  • Model: 201499041
Products Sold: 14
Product Views: 1518
€ 28,72
Excl. BTW: € 26,35

Beschikbare opties:

De Dijbeen bandage van Secutex bevordert de genezing van een blessure aan het bovenbeen. Het neopreen waarvan de Dijbeen bandage is gemaakt houdt lichaamswarmte vast en verbetert de bloedcirculatie wat de genezing bevordert en pijn vermindert. De Dijbeen bandage is te gebruiken als Hamstring bandage en Bovenbeen bandage. De bandage van Secutex is comfortabel en biedt druk en steun aan het bovenbeen en de hamstring. De Dijbeen bandage kan ook preventief gebruikt worden.

Hamstring bandage

De Hamstring bandage van Secutex  is ideaal bij verrekkingen, kneuzingen en overbelasting aan de hamstring omdat de Hamstring bandage de revalidatie na een blessure bevordert. Een hamstringblessure komt veel voor bij sporten als voetbal, atletiek of basketbal. De Hamstring bandage is dan ook zeer geschikt om de hamstring druk en warmte te geven, zowel voor preventie als herstel.

Bovenbeen bandage

Ook is de Hamstring bandage van Secutex te gebruiken als Bovenbeen bandage. Bij een blessure aan de bovenbeenspier, de quadriceps, biedt de Bovenbeen bandage druk en steun wat de genezing bevordert en pijn vermindert. Zowel bij een blessure aan de hamstring als aan de quadriceps verzacht de Bovenbeen bandage de pijn tijdens het sporten waardoor een blessure aan het dijbeen u niet in het sporten belemmert. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven. Dijbeenbandage LP gee..
€ 21,26
Excl. BTW:€ 19,50
De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven. Dijbeenbandage LP gee..
€ 21,26
Excl. BTW:€ 19,50
De Secutex kuitbeenbandage is een anatomisch gevormde bandage, geeft optimale druk en bescherming bij volledige bewegingsvrijheid. Deze bandage is uit..
€ 21,09
Excl. BTW:€ 19,35
Porotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, ..
€ 3,22
Excl. BTW:€ 2,95
De Unicura Handzeep pomp is hygiënisch, zuinig en handig in gebruik. Het reinigt de huid en houdt deze zacht en soepel. Het bevat ook een anti-bacteri..
€ 3,33
Excl. BTW:€ 2,75
Mobilat wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen. De mobilat ..
€ 6,53
Excl. BTW:€ 5,99
De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, sp..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Coldspray voor koude behandeling voor sporters, directe afkoeling verlicht pijn, vaatvernauwing, en pijndemping, en na de kou ontstaat er een gigantis..
€ 4,71
Excl. BTW:€ 3,89
Strappal tape is een hypo-allergene sporttape. Dat houdt in dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie. Daarnaast is Strappal tape een ..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Gel hakje ontlast de achillespees en heeft een hoge schokabsorptie. Daarmee is het ideaal geschikt voor pijnvermindering van hiel, achillespees en kui..
€ 11,01
Excl. BTW:€ 9,10
De Enkelband extra van Secutex biedt extra steun en bescherming door lengte- en breedte-elasticiteit en draagt extra comfortabel. De enkelba..
€ 15,81
Excl. BTW:€ 14,50
De Enkelband extra met Elastische Band van Secutex biedt extra steun en bescherming door lengte- en breedte-elasticiteit en draagt extra com..
€ 17,99
Excl. BTW:€ 16,50
De Enkelband Secutex biedt optimale steun en bescherming door lengte- en breedte-elasticiteit en draagt zeer comfortabel. De enkelband heeft een open ..
€ 9,27
Excl. BTW:€ 8,50
De Geurballen van Fysiomaterialen.nl zorgen voor een frisse lucht in de stinkende sporttas, sportsschoenen en lockers. Na het opendraaien en plaatsen ..
€ 5,51
Excl. BTW:€ 4,55
De Knieband Plus Secutex biedt optimale druk voor een goede afvoer van vocht in de knie. Mede door lengte- en breedte-elasticiteit heeft de knieband e..
€ 12,99
Excl. BTW:€ 11,92
De Knieband Secutex extra biedt extra druk voor een goede afvoer van vocht in de knie. Mede door lengte- en breedte-elasticiteit heeft de Knieband Sec..
€ 20,17
Excl. BTW:€ 18,50
De Patellabandage van Secutex is te gebruiken bij irritatie en of pijn rond de knieschijf (Runners Knee) en irritatie en of pijn aan die kniepees (Jum..
€ 22,51
Excl. BTW:€ 20,65
De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven. Dijbeenbandage LP gee..
€ 21,26
Excl. BTW:€ 19,50