Menu
WINKELWAGEN

Dijbeenbandage LP Support 705

Dijbeenbandage LP Support 705
Dijbeenbandage LP Support 705
Dijbeenbandage LP Support 705
Dijbeenbandage LP Support 705
Dijbeenbandage LP Support 705
  • Model: 20149904
Products Sold: 38
Product Views: 1656
€ 21,26
Excl. BTW: € 19,50

Beschikbare opties:

De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven. Dijbeenbandage LP geeft zowel compressie als warmte zonder dat de Bovenbeen Brace hinderlijk aanwezig is. De Bovenbeen Brace is gemaakt van neopreen en dit is een stof dat lichaamswarmte goed vasthoudt wat de genezing bevordert. Door de goede pasvorm knelt de Dijbeenbandage niet en wordt afzakken voorkomen. De Dijbeenbandage LP Support geeft optimale druk en bescherming waardoor volledige bewegingsvrijheid mogelijk is wanneer u last heeft van het bovenbeen of uw hamstring. Ook kan de Hamstringkous preventief gebruikt worden.

Hamstringkous

Een hamstringblessure komt erg veel voor bij explosieve sporten, zoals bijvoorbeeld voetbal, atletiek of basketbal. De Hamstringkous van LP Support is dan zeer geschikt om de spier compressie en warmte te geven. Vooral wanneer u net hersteld bent na een spierscheuring of bij een lichte verrekking is het verstandig om een Hamstringkous te dragen. De Hamstringkous zorgt ervoor dat uw hamstringblessure u niet beperkt in het sporten.

Bovenbeen Brace

Ook de bovenbeenspier, de quadriceps genaamd, kan men kneuzen of scheuren. Door een Bovenbeen Brace te dragen ondersteunt men de spier zonder dat de Bovenbeen Brace daarbij hinderlijk aanwezig is. De Bovenbeen Brace zorgt ook voor druk en warmte op de bovenbeenspieren zodat ook deze blessure u niet van het sporten afhoudt. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Dijbeen bandage van Secutex bevordert de genezing van een blessure aan het bovenbeen. Het neopreen waarvan de Dijbeen bandage is gemaakt houdt lich..
€ 28,72
Excl. BTW:€ 26,35
De Push med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten. De brace ..
€ 77,50
Excl. BTW:€ 71,10
Strappal tape is een hypo-allergene sporttape. Dat houdt in dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie. Daarnaast is Strappal tape een ..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, sp..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Coldspray voor koude behandeling voor sporters, directe afkoeling verlicht pijn, vaatvernauwing, en pijndemping, en na de kou ontstaat er een gigantis..
€ 4,71
Excl. BTW:€ 3,89
Chemotherm Massage Olie is een massagelotion met een licht verwarmend effect. Deze massageolie is ideaal om de spieren te verwarmen voor een sportweds..
€ 14,82
Excl. BTW:€ 12,25
Perskindol Active Gel is een product met specifieke eigenschappen die de doorbloeding vóór, tijdens en na fysieke inspanning bevordert...
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Het traditionele gaaskompres kan vanwege de snelle absorptie en de veegvastheid uitstekend dienen voor reiniging en afdekking van droge of licht vocht..
€ 0,25
Excl. BTW:€ 0,23
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migr..
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Van dit model is alleen maat S nog leverbaar.De LP 712A is een neopreen liesbroek (warmtebroek), vergelijkbaar met de liesbroek van MSP. De Liesb..
€ 32,95 € 54,50
Excl. BTW:€ 30,23
De Liesbroek LP EmbioZ Compressie Broek levert optimale compressie door middel van ergonomische techniek wat zal leiden tot optimale sportprestaties. ..
€ 50,14
Excl. BTW:€ 46,00
De LP 708 Kniebandage helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden. De opening ..
€ 25,18
Excl. BTW:€ 23,10
De LP 710 Kniebrace met scharnieren is speciaal ontworpen voor de nodige steun en bescherming bij knie artrose, kraakbeen problematiek, instabili..
€ 60,50
Excl. BTW:€ 55,50
De kuitbandage geeft comfortabele steun, druk en bescherming aan de kuit en scheen. Ook verwarmt de onderbeenbrace door z'n unieke eigenschappen de sp..
€ 21,53
Excl. BTW:€ 19,75
De LP727 Rugbandage met baleinen is door vooraanstaande specialisten speciaal ontworpen om maximale steun te geven aan midden- en onderrug zonder..
€ 43,71
Excl. BTW:€ 40,10
De Dijbeen bandage van Secutex bevordert de genezing van een blessure aan het bovenbeen. Het neopreen waarvan de Dijbeen bandage is gemaakt houdt lich..
€ 28,72
Excl. BTW:€ 26,35