Menu
WINKELWAGEN

Brace

Bewegen betekent helaas ook dat u blessures op kunt lopen. Bij verschillende activiteiten is een Brace het ultieme middel om u zowel bewegingsvrijheid als stevigheid te bieden. Bij Fysiomaterialen.nl vindt u een ruim Brace assortiment, zoals een Kniebrace, Polsbrace, Elleboogbrace, Duimbrace en Enkelbrace. Wij geven u graag advies op maat bij het uitzoeken van een Brace.

Kniebrace

Klachten aan het kniegewricht komen geregeld voor. Bij slijtage of bandletsel is een Kniebrace ideaal om uw knie te ondersteunen, zodat deze minder snel vermoeid raakt. Ook bij klachten aan de knieschijf (patella), letsels aan de banden of artrose (kraakbeenschade) kunnen wij u helpen met een Kniebrace. Sporters gebruiken vaak een Kniebrace omdat een Kniebrace extra steun geeft om stabieler te kunnen voetballen, tennissen of skiën.

Viscoheel

Viscoheel is een product uit de categorie Voetbrace. Viscoheel is een anatomisch gevormd, visco-elastisch hielkussen dat de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees effectief verminderd, ook bij langdurige belasting. De Viscoheel kan in elke (sport)schoen gedragen worden om hielpijn te verminderen. Viscoheel is huidvriendelijk, antislip en duurzaam.

Viscoheel nodig? Ga direct naar onze productpagina om te bestellen.