Menu
WINKELWAGEN

Boek - Functioneel Fasciaal Tapen

Boek - Functioneel Fasciaal Tapen
-13 %
Boek - Functioneel Fasciaal Tapen
  • Model: 52050
Products Sold: 8
Product Views: 1322
€ 43,55
€ 49,94
Excl. BTW: € 39,95

De auteur van dit boek is Sascha Seifert, ze is osteopaat, fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en lid van de ITA (International Taping Association) in Duitsland. Dit boek geeft het huidige inzicht in de fascia, het pijn- en microcirculatieprincipe van het lichaam en de anatomie van de huid, vormen de grondslag voor de verklaring van de werking van de tape. 

Het boek kent de volgende inhoud :

  • Anamnese
  • Diagnose
  • Inspectie van myofasciale ketens, littekens en fibrose
  • Observatie van huidznes en beoordeling van de fasciale verschuifbaarheid
  • Screeningtests, spiertest
  • Manueel het effect nabootsen in welke richting de tape moet worden aangebracht.

Het boek is Nederlandstalig, kent meer dan 350 illustraties, waarbij de opbouw van de behandeling, de tapetoepassingen en -technieken duidelijk aan bod komen bij meer dan 90 uiteenlopende klachten en indicaties. Een mooi studieboek en een informatief naslagwerk voor elke ervaren tape-professional.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een o..
€ 43,55 € 50,90
Excl. BTW:€ 39,95
Underwrap is een flinterdunne onderlaag voor onder normale sporttape of kinisio tape. Underwrap wordt ook wel ondertape genoemd. Het is uitermate gesc..
€ 1,73
Excl. BTW:€ 1,59
Goalkeeper tape is ontwikkeld door keepers en sportverzorgers. Deze speciale tape is niet voorzien van lijm, het is gemaakt van latex, dit m..
€ 4,31
Excl. BTW:€ 3,95
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
 Fixona is een huidklevende bandage, die in de lengte rekbaar is. Fixona wordt gebruikt voor het aanleggen van druk- en steunverbanden binnen..
€ 4,74
Excl. BTW:€ 4,35
Chemodol is een neutrale, professionele massage olie van Chemodis. Door de bijzondere samenstelling van de massageolie is het geschikt voor ieder huid..
€ 98,98
Excl. BTW:€ 81,80
Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van dez..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Vicks Vaporub zalf bestrijdt verkoudheid op twee manieren tegelijk. Ten eerste werkt Vicks via de neus. Door de lichaamswarmte onstaan helende dampen,..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Een doeltreffend programma om uw cholesterol te verminderen en problemen met het hart te voorkomen (met meer dan 160 recepten)...
€ 16,30
Excl. BTW:€ 14,95
Boek- De RehaboomDe revalidatieboom, kortweg de Rehaboom, is een unieke manier van revalideren die Toine van de Goolberg als conditie- en herste..
€ 61,18
Excl. BTW:€ 56,13
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een o..
€ 43,55 € 50,90
Excl. BTW:€ 39,95