Menu
WINKELWAGEN

Boek - Uw cholesterol op peil

Boek - Uw cholesterol op peil
-64 %
Boek - Uw cholesterol op peil
€ 5,84
€ 16,30
Excl. BTW: € 5,36
  • Model: 52054
Products Sold: 2
Product Views: 1329

De schrijvers van het boek hebben een methode ontwikkeld om uw cholesterol te verlagen en de levensduur van uw hart te verlengen. Zij hebben vastgesteld dat de meeste hartkwalen worden veroorzaakt door een te grote hoeveelheid cholesterol in het bloed en hebben ontdekt dat ons lichaam cholesterol aanmaakt als we te veel verzadigde vetten eten. Door de hoeveelheid verzadigde vetten die we eten, te verkleinen, kunnen we dus zelf de kans op hartkwalen beperken. In dit boek krijgt u waardevolle, praktische tips en aanmoedigende raad over de methode waarmee u uw cholesterolgehalte zelf kunt bepalen. Bovendien vindt u er meer dan 160 heerlijke recepten met hun voedingswaardeberekening, zodat uw cholesterol binnen de kortste keren zal verlagen en op peil blijven. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een o..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70
De Grid Foam Roller is het perfecte hulpmiddel voor massage oefeningen en een ideale aanvulling op allerlei soorten trainingen! Regelmatig gebruik van..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
De CureTape Schaar is de ideale schaar voor het snel en gemakkelijk knippen van CureTape. Het zachte rubberen handvat ligt lekker in de han..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
CureTape is zeer populair merk medical tape. De CureTape is ook te verkrijgen in de CureTape Art 5cm x 5M versie. Dit is een elastische tape die latex..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Poster Sportblessures. Formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingeslo..
€ 29,65
Excl. BTW:€ 24,50
De Massagebal Hard is een klein rubber balletje , de Massagebal Hard is uitstekend te gebruiken om triggerpoints te behandelen. Deze is te verkri..
€ 2,96
Excl. BTW:€ 2,45
De Siliconen Cupping Cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een..
€ 2,78
Excl. BTW:€ 2,30
Boek- De RehaboomDe revalidatieboom, kortweg de Rehaboom, is een unieke manier van revalideren die Toine van de Goolberg als conditie- en herste..
€ 45,99 € 61,18
Excl. BTW:€ 42,19
De auteur van dit boek is Sascha Seifert, ze is osteopaat, fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en lid van de ITA (International Taping Association) in..
€ 49,94
Excl. BTW:€ 45,82
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een o..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70