Menu
WINKELWAGEN

Boek- De Rehaboom

Boek- De Rehaboom
-25 %
Boek- De Rehaboom
€ 45,99
€ 61,18
Excl. BTW: € 42,19
  • Model: 52066
Products Sold: 13
Product Views: 2258

Boek- De Rehaboom

De revalidatieboom, kortweg de Rehaboom, is een unieke manier van revalideren die
Toine van de Goolberg als conditie- en hersteltrainer in de (voetbal)sport met succes
heeft geïntroduceerd. Dit boek slaat een brug tussen de (para)medische wereld en de
technische staf van een sportclub.

Productinformatie van De Rehaboom: 

Het revalidatiemodel ‘De Rehaboom’ is een praktisch hulpmiddel bij geprotocolleerde training binnen de revalidatie. Stap voor stap worden de motorische grondeigenschappen – snelheid, kracht en uithoudingsvermogen – uitgewerkt in relatie tot alle grondvormen van bewegen.
Uitgangspunt is de trainingsleer zoals die de laatste jaren in de topsport wordt toegepast; door het trainen van belasting en belastbaarheid wordt herstel en prestatietoename gegarandeerd.
De Rehaboom met bijbehorende analyse en praktijkprotocollen biedt veiligheid binnen
de revalidatie en geeft de patiënten of geblesseerde sporters hun vorm terug.

De Rehaboom Alternatieven

Buiten het leerboek de Rehaboom hebben wij nog anderen Leerboeken. Deze leerboeken gaan vooral over het opbouwen van een training volgens de juiste manier van aanpak. Ook hebben wij een boek dat gaat over de medical taping. Hierin kan je alles vinden over de verschillende methodes van het medical taping.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Voor het aanleggen van functionele bandages is, naast een grote vaardigheid, goed materiaal een vereiste. De traditionele tape Leukotape classic is ee..
€ 6,43
Excl. BTW:€ 5,90
De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, sp..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 10,55
CureTape Sports is gemaakt van viscose, een kunstmatig vervaardigde vezel op basis van natuurlijk materiaal. Viscose draagt net zo prettig als katoen,..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
OMSCHRIJVING Optiplast E is een bijzonder goed afgewerkt, klevend korte-rek windsel met bijzondere materiaaleigenschappen. Optiplast E koppelt uitstek..
€ 4,58
Excl. BTW:€ 4,20
OMSCHRIJVING Optiplast E is een bijzonder goed afgewerkt, klevend korte-rek windsel met bijzondere materiaaleigenschappen. Optiplast E koppelt uitstek..
€ 5,89
Excl. BTW:€ 5,40
Strappal tape is een hypo-allergene sporttape. Dat houdt in dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie. Daarnaast is Strappal tape een ..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Eenmalig te gebruiken scheermesjes voor het scheren van de haartjes voordat er getaped wordt. De disposable scheermesjes bevatten één enkel mesje. Ze ..
€ 3,21
Excl. BTW:€ 2,65
De auteur van dit boek is Sascha Seifert, ze is osteopaat, fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en lid van de ITA (International Taping Association) in..
€ 49,94
Excl. BTW:€ 45,82
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een o..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70