Menu
WINKELWAGEN

Blackroll Massagebal

Blackroll Massagebal
Blackroll Massagebal
  • Model: 59652021
Products Sold: 1
Product Views: 105
€ 8,75
Excl. BTW: € 7,23

Beschikbare opties:

De Blackroll Massagebal is zowel als training- en massage tool geschikt om gespannen spieren te behandelen en verklevingen in de fascia te verwijderen. Onder fascia verstaan we het bindweefsel, wat de spieren omringt en ook verbindt. Wanneer verklevingen in dit weefsel ontstaan, kan dit pijnlijke gevolgen hebben. De Foambal kan je dus niet alleen gebruiken voor zelfmassage, maar ook als trainings-tool om de spieren te ontspannen en te versterken. Massage met de Blackroll Massagebal verbetert opvallend de prestaties en flexibiliteit van je spieren en weefsels. De Harde Foambal is geschikt voor massage technieken die men zelf uitvoert: zelfmassage. Wanneer je je tegen de wand leunt en daarbij de Blackroll Massagebal tussen muur en lichaam plaatst, kan je de druk op het weefsel perfect variëren. Door het buigen en strekken van de benen, kan men niet alleen de nek, maar ook de hele rug en billen bereiken.

Harde Foambal 8 cm

De Foambal van 8 cm doorsnede is fijn voor dieper gelegen en moeilijk te bereiken spieren in bijvoorbeeld de nek, schouders en borst. Diameter Foambal: 8 cm, gewicht: 22 gram

Harde Foambal 12 cm

De Harde Foambal met een diameter van 12 cm is wat groter waardoor de bal iets makkelijker te gebruiken is op grotere oppervlakten zoals bijvoorbeeld de rug. Diameter Foambal: 12 cm, gewicht: 55 gram,

 

Inspiratie nodig voor je Blackroll Massagebal oefeningen? Download dan de gratis Blackroll app voor Android en iOS.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Mambo Max 3-in-1 Foamroller combineert 3 verschillende schuimrollers in één verpakking. Dankzij het gladde oppervlak is het buitenste deel perfect ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
De Mambo Max Comfort Gym Mat is een zachte oefenmat die zorgt voor een comfortabele oefenomgeving. De Fitnessmat comfort is verkrijgbaar in verschille..
€ 26,24 € 37,50
Excl. BTW:€ 21,69
Onmisbaar bij het trainen van kleinere spiergroepen: de Blackroll Super Band Set! Met deze Blackroll Loops train je verschillende, kleinere, spieren..
€ 57,50
Excl. BTW:€ 47,52
De Blackroll Posture, is een gebruiksvriendelijke en effectieve rug correctie gordel om elke dag, of je nu sport of aan het werk bent, je houding te..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 30,99
Onmisbaar bij het trainen van kleinere spiergroepen: de Blackroll Super Band Set! Met deze Blackroll Loops train je verschillende, kleinere, spieren..
€ 57,50
Excl. BTW:€ 47,52
De Blackroll Twin Foam Roller is een multifunctionele, innovatieve Foam Roller.  Door de uitsparing in het midden is de Blackroll Twin bijzonde..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 30,99
Door te trainen met een egelbal of massagebal kunt u uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren in uw vingers, handen en o..
€ 2,18
Excl. BTW:€ 1,80
De Massagebal Hard is een klein rubber balletje , de Massagebal Hard is uitstekend te gebruiken om triggerpoints te behandelen. Deze is te verkri..
€ 2,96
Excl. BTW:€ 2,45
Met de TriggerPoint Massageball MB1 kunt u nu ook de moeilijk bereikbare lichaamsregio’s masseren. Hierbij kan er gedacht worden aan de rug, nek, scho..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18