Menu
WINKELWAGEN

Blackroll

Merk: Blackroll Model: 5822
Onmisbaar bij het trainen van kleinere spiergroepen: de Blackroll Loop Band Set! Met deze Blackroll Loops train je verschillende, kleinere, spieren. Met de Blackroll Loop Set kweek je niet alleen sterkere spieren, maar het leidt ook tot een betere lichaamsstabiliteit en minder kans op letsel.Bla..
€ 37,95
Excl. BTW:€ 31,36
Blackroll Massagebal
-15 %
Merk: Blackroll Model: 59652021
De Blackroll Massagebal is zowel als training- en massage tool geschikt om gespannen spieren te behandelen en verklevingen in de fascia te verwijderen. Onder fascia verstaan we het bindweefsel, wat de spieren omringt en ook verbindt. Wanneer verklevingen in dit weefsel ontstaan, kan dit pijnlijk..
€ 8,51 € 9,98
Excl. BTW:€ 7,03
Merk: Blackroll Model: 99112021
De Blackroll Posture, is een gebruiksvriendelijke en effectieve rug correctie gordel om elke dag, of je nu sport of aan het werk bent, je houding te verbeteren. Deze houdingstrainer brengt je bovenlichaam automatisch in een rechte houding, waardoor je borstspieren worden verlengd. Een positieve ..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 30,99
Merk: Blackroll Model: 5823
Onmisbaar bij het trainen van grotere spiergroepen: de Blackroll Super Band Set! Door regelmatig te trainen met de Blackroll Super Bands merk je verschil in je dagelijks leven. Zo creëer je meer stabiliteit en een goede houding van het lichaam. De Blackroll Super Bands zijn de grotere varia..
€ 57,50
Excl. BTW:€ 47,52
Merk: Blackroll Model: 5957
De Blackroll Twin Foam Roller is een multifunctionele, innovatieve Foam Roller.  Door de uitsparing in het midden is de Blackroll Twin bijzonder geschikt voor gebruik op de rug, omdat de wervelkolom bij het rollen niet wordt aangetast. Het contactoppervlak links en rechts is juist extra bre..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 30,99
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5