Menu
WINKELWAGEN

BioSkin Polsbrace DP2

BioSkin Polsbrace DP2
BioSkin Polsbrace DP2
BioSkin Polsbrace DP2
-74 %
BioSkin Polsbrace DP2
BioSkin Polsbrace DP2
BioSkin Polsbrace DP2
BioSkin Polsbrace DP2
€ 14,95
€ 57,96
Excl. BTW: € 13,72
Products Sold: 0
Product Views: 446

Beschikbare opties:

Magazijnopruiming: deze brace is alleen nog verkrijgbaar in de maat XS-S voor de linkerhand.

De BioSkin Polsbrace DP2 is een comfortabele en functionele polsbrace. De brace heeft een dunne laag vocht afvoerend microfleece rond de huid en over het gevoelige gebied tussen je duim en vingers om uw hand koel en droog te houden. De ondersteunende spalken aan boven- en onderkant van de pols zijn uitneembaar en kunnen worden aangepast naar de gewenste pasvorm. Er zijn riemen in plaats van veters zodat de beugel gemakkelijk met één hand kan worden aangetrokken. Het onopvallende en functionele ontwerp van de DP2 maakt volledig gebruik van uw vingers mogelijk terwijl de polsbeweging beperkt blijft. Gebruik de DP2 polsbrace om te herstellen van veel voorkomende polsblessures zoals carpale tunnel syndroom (CTS), artritis, bursitis en verstuikingen. De brace is ontworpen om de pols comfortabel te immobiliseren en geeft pijnstillende compressie. Het immobiliseren van het polsgewricht helpt de pijn te verlichten en het herstel te versnellen na overbelasting of langdurige ontstekingen. De compressie van de DP polsbrace verhoogt de bloedstroom naar het gebied om het herstelproces verder te versnellen. 

Maatvoering:

Links maat XS-S: 10-15 cm polsomvang (Smalste deel)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Magazijnopruiming: deze brace is alleen nog verkrijgbaar in de maat XS en XL voor de linkerhand.De Polsduimbrace Ortho Fix beperkt gecombineerde beweg..
€ 14,95 € 47,20
Excl. BTW:€ 13,72
Voetskelet met delen van het scheenbeen en kuitbeen. De afzonderlijke botten zijn met metaaldraad samengevoegd tot een vrijwel starre constructie...
€ 65,34
Excl. BTW:€ 54,00
Dit functionele kniemodel demonstreert de anatomie en mechanisme van het kniegewricht en is zeer nuttig in de relatie arts/therapeut-patiënt of docent..
€ 78,65
Excl. BTW:€ 65,00
Dit anatomische mini model ellebooggewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere mode..
€ 38,66
Excl. BTW:€ 31,95
Dit anatomische mini model heupgewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen..
€ 38,66
Excl. BTW:€ 31,95
Dit anatomische mini model van het kniegewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere model..
€ 38,66
Excl. BTW:€ 31,95
Dit anatomische mini model schoudergewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere mode..
€ 38,66
Excl. BTW:€ 31,95
Deze anatomische mini modellen zijn op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar hebben de functionaliteit van de grotere modellen. Naas..
€ 148,23
Excl. BTW:€ 122,50
Lumbale ruggewervel op ware grootte, met een gat voor het plaatsen van een balpen (wordt niet meegeleverd). ..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Basko Ryno Lacer II wordt gebruikt als ondersteuning van de pols, het duimzadelgewricht en het duimbasisgewricht. Het kan ingezet zowel worden als con..
€ 52,49
Excl. BTW:€ 48,16
De Cellacare Manus Comfort Polsbandage: De Cellacare Manus Comfort Polsbandage zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en ver..
€ 28,29
Excl. BTW:€ 25,95
Magazijnopruiming: deze brace is alleen nog verkrijgbaar in de maat XS en XL voor de linkerhand.De Polsduimbrace Ortho Fix beperkt gecombineerde beweg..
€ 14,95 € 47,20
Excl. BTW:€ 13,72
De Push Care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan na..
€ 31,94
Excl. BTW:€ 29,30
De Push Med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De anatomi..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 55,00
De Push Med Polsbrace Splint biedt rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De brace is eenvoudig met één hand rond de on..
€ 52,49
Excl. BTW:€ 48,16
De Push Sports Polsbrace is zeer geschikt bij aanhoudende pijn aan of lichte instabiliteit van de pols.De baleinen in de brace limiteren het buigen ..
€ 31,50
Excl. BTW:€ 28,90
Bij lichte overbelastingsklachten aan de pols is de Push Sports Polsversteviger een zeer geschikte oplossing.De polsversteviger biedt compressie en ..
€ 19,60
Excl. BTW:€ 17,98