Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Balansbal Mambo ABS

Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS Balansbal Mambo ABS Balansbal Mambo ABS Balansbal Mambo ABS
€ 15,00
Excl. BTW: € 12,40

Beschikbare opties:


* Grootte:

 
   - of toevoegen aan -   

Deze hoger belastbare en stevige balansbal van Mambo is door zijn robuuste materiaal geschikt voor trainingen waarbij o.a. extra gewichten worden gebruikt of als hulpmiddel bij revalidatie. De opblaasbare balansbal is voorzien van een ABS veiligheidssysteem waardoor de balansbal langzaam leegloopt wanneer er een scherp voorwerp de balansbal beschadigd.

·         De Balansbal is belastbaar tot 350 kg

·         Inclusief oefenposter 

·         Ø 55 cm voor lichaamslengte 125 tot 150 cm

·         Ø 65 cm voor lichaamslengte 150 tot 175 cm

·         Ø 75 cm voor lichaamslengte 175 tot 185 cm

·         Ø 85 cm voor lichaamslengte 185 tot 200 cm

Zitbal

De balansbal, ook wel zitbal of fitness bal genoemd, wordt vooral gebruikt voor balansoefeningen. Wanneer je zittend op de fitness bal de oefeningen uitvoert, worden vooral de rompspieren getraind. Mensen met (lage) rugklachten hebben daarom erg veel baat bij het trainen met een zitbal. De rompspieren zijn namelijk een belangrijke spiergroep, die bij een heleboel dagelijkse activiteiten worden belast. Oefeningen doen op de zitbal zorgen dat de rompspieren worden versterkt, zodat geen compensatiespieren nodig zijn om in de goede houding te blijven. De oefeningen op de fitness bal voorkomen dus ook op den duur klachten in andere delen van het lichaam. De fitness bal is echter niet alleen te gebruiken voor balanstraining. Ook is balansbal of zitbal geschikt voor krachttraining en het doen van rek- en stretchoefeningen.

Fitness bal

De zitbal van Mambo heeft een veel dikkere laag dan een normale balansbal. Op een normale fitness bal is het niet mogelijk om langdurig te blijven zitten. De vering van de zitbal is bij de meeste merken niet stevig genoeg, waardoor de bal gaat stuiteren. Hierdoor krijg je klachten aan je rug, doordat je niet stabiel genoeg op de balansbal zit. De fitness bal van Mambo is duidelijk steviger, waardoor het mogelijk is om langer op de zitbal of fitness bal te blijven zitten.

Een fitness bal, zitbal of balansbal nodig? Bestel hem snel en goedkoop hier!

Klik hier voor verschillende oefeningen met de balansbal.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...