Menu
WINKELWAGEN

Balansbal Mambo ABS

Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
Balansbal Mambo ABS
  • Model: 20145812
Products Sold: 86
Product Views: 2791
€ 15,00
Excl. BTW: € 12,40

Beschikbare opties:

Deze hoger belastbare en stevige balansbal van Mambo is door zijn robuuste materiaal geschikt voor trainingen waarbij o.a. extra gewichten worden gebruikt of als hulpmiddel bij revalidatie. De opblaasbare balansbal is voorzien van een ABS veiligheidssysteem waardoor de balansbal langzaam leegloopt wanneer er een scherp voorwerp de balansbal beschadigd.

·         De Balansbal is belastbaar tot 350 kg

·         Inclusief oefenposter 

·         Ø 45 cm voor lichaamslengte 125 en korter

·         Ø 55 cm voor lichaamslengte 125 tot 150 cm

·         Ø 65 cm voor lichaamslengte 150 tot 175 cm

·         Ø 75 cm voor lichaamslengte 175 tot 185 cm

·         Ø 85 cm voor lichaamslengte 185 tot 200 cm

·         Ø 95 cm voor lichaamslengte 200 cm en langer

Zitbal

De balansbal, ook wel zitbal of fitness bal genoemd, wordt vooral gebruikt voor balansoefeningen. Wanneer je zittend op de fitness bal de oefeningen uitvoert, worden vooral de rompspieren getraind. Mensen met (lage) rugklachten hebben daarom erg veel baat bij het trainen met een zitbal. De rompspieren zijn namelijk een belangrijke spiergroep, die bij een heleboel dagelijkse activiteiten worden belast. Oefeningen doen op de zitbal zorgen dat de rompspieren worden versterkt, zodat geen compensatiespieren nodig zijn om in de goede houding te blijven. De oefeningen op de fitness bal voorkomen dus ook op den duur klachten in andere delen van het lichaam. De fitness bal is echter niet alleen te gebruiken voor balanstraining. Ook is balansbal of zitbal geschikt voor krachttraining en het doen van rek- en stretchoefeningen.

Fitness bal

De zitbal van Mambo heeft een veel dikkere laag dan een normale balansbal. Op een normale fitness bal is het niet mogelijk om langdurig te blijven zitten. De vering van de zitbal is bij de meeste merken niet stevig genoeg, waardoor de bal gaat stuiteren. Hierdoor krijg je klachten aan je rug, doordat je niet stabiel genoeg op de balansbal zit. De fitness bal van Mambo is duidelijk steviger, waardoor het mogelijk is om langer op de zitbal of fitness bal te blijven zitten.

Een fitness bal, zitbal of balansbal nodig? Bestel hem snel en goedkoop hier!

Klik hier voor verschillende oefeningen met de balansbal.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle als de platformzijde van de BOSU Balans Trainer kan worden gebruikt. De BO..
€ 222,11
Excl. BTW:€ 183,56
Het Balansbal Rek biedt plaats voor drie balansballen met diverse afmetingen. Hierdoor zijn de balansballen op een nette manier opgeborgen...
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
Het Mambo Max Balance Board is uitermate geschikt voor evenwichtstrainingen en revalidatieoefeningen. Het balansbord kan gebruikt worden om enkels en ..
€ 32,29
Excl. BTW:€ 26,69
De snelpomp van Mambo kan gebruikt worden om de Mambo balansballen op te pompen...
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,10
Skin lube is een verzachtende zalf die de huid tegen blaren, wrijving, en irritatie van strakzittende uitrusting beschemt...
€ 20,51
Excl. BTW:€ 16,95
Fixomull stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen. Fixomull stretch is een niet geweve..
€ 11,45
Excl. BTW:€ 10,50
Vast onderdeel in iedere verbandtrommel: handzame verbandschaar, speciaal ontworpen voor het makkelijk knippen van verbandmaterialen of het losknippen..
€ 4,17
Excl. BTW:€ 3,45
Een broek kopen is de oplossing voor sporters met klachten aan de lies, bovenbeen of hamstring. De liesbroek geeft als compressiebroek ook onders..
€ 43,55
Excl. BTW:€ 39,95
Een gebogen uitvoering van de nagelschaar, zodat nagels van vingers en tenen rond kunnen worden geknipt...
€ 6,96
Excl. BTW:€ 5,75
Seirin naalden bestellen? Seirin J type zijn zeer dunne naalden met een tube. Met de gegroefde tube heb je een goede grip waarmee je naald nauwkeurig ..
€ 11,07
Excl. BTW:€ 9,15
De AIREX Balansmat Elite is ideaal om maximaal trainingseffect te behalen bij minimale inspanningen. De matten zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk..
€ 60,50
Excl. BTW:€ 50,00
Het Balansbal Rek biedt plaats voor drie balansballen met diverse afmetingen. Hierdoor zijn de balansballen op een nette manier opgeborgen...
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
De Togu Powerbal ABS is een lucht gevulde, grote oefenbal. Tijdens het gebruik van de Togu Powerbal ABS worden de spieren getraind en daardoor verster..
€ 18,22
Excl. BTW:€ 15,06
De Balanskussens van Mambo Max hebben een diameter van 33 centimeter en bevorderen de ergonomische zithouding. Het Mambo Max zitkussen versterkt de sp..
€ 18,51
Excl. BTW:€ 15,30
De Tunturi Balanskussen is een multifunctioneel luchtkussen om het evenwicht, coördinatie gevoel, kracht en bloedsomloop te verbeteren. Inclusief hand..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 12,35
De Mambo Max Balanstrainer wordt met lucht gevuld. Zo kan er extra lucht bij worden geblazen of eruit worden gelaten om de intensiteit van de oefening..
€ 24,99
Excl. BTW:€ 20,65