Menu
WINKELWAGEN

Verbandwatten

Verbandwatten kunt u gebruiken voor het reinigen en desinfecteren van de huid rondom een wond. Door bijvoorbeeld het ontsmettingsmiddel aan te brengen op een pluk watten. De verbandwatten kunnen ook gebruikt worden als extra absorptiemateriaal bij een bloedende wond. Leg de verbandwatten bovenop een gaaskompres en leg dit wast met een steunwindsel, verbandklem of hechtpleister.

Kopen van verbandwatten:

De verbandwatten zijn te verkrijgen in verschillende hoeveelheden. Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Model: 20212002
De structuur van deze wattenrol is soepel en heeft een uitstekende polsterwerking, die langdurig behouden blijft. Het materiaal is vormvast, wat aanleggen vergemakkelijkt. Synthetische watten voorkomen drukplaatsen, zowel onder synthetische- als onder gipsverbanden. De poreuze watten op rol hebben e..
€ 0,94
Excl. BTW:€ 0,86
Merk: Essity Model: 20142000
De structuur van synthetische watten is soepel en heeft een uitstekende polsterwerking, die langdurig behouden blijft. Het materiaal van de synthetische watten is vormvast, wat aanleggen vergemakkelijkt. Soffban Synthetische watten voorkomen drukplaatsen, zowel onder synthetische- als onder gipsverb..
€ 1,47
Excl. BTW:€ 1,35
Model: 20141601
Witte watten worden gebruikt om wonden schoon te maken. Voorzie daarvoor een stukje van de witte watten met desinfectiemiddel. Vervolgens bedekt u de wond met een (vet) gaasje zodat de watten niet direct op de wond liggen. De verbandwatten voorkomen dat er wondvocht of bloed door het verband lek..
€ 0,60
Excl. BTW:€ 0,55
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3