Menu
WINKELWAGEN

Buisverband en Netverband

Buis- en netverband kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Naast Tubigrip buisverband en Bandafix Netverband hebben we ook de vingerbobs in ons assortiment.

Tubigrip buisverband

Het druk- en steungevende Tubigrip buisverband wordt onder andere toegepast bij een verrekking van banden of pezen, bij lichte vormen van oedeem, spataderen en na een gispbehandeling. Naast deze toepassingen wordt het Tubigrip buisverband ook gebruikt ter bescherming van een tapeconstructie door sportmasseurs en fysiotherapeuten in de sport.

Bandafix netverband

Dit elastische netverband is uitermate geschikt voor het vastmaken van wondverbanden zonder gebruik te maken van pleisters of andere fixatiemiddelen. Ook als de te behandelen plaatsen moeilijk te verbinden zijn, wordt gebruik gemaakt van Bandafix netverband. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het verbinden van een hoofdwond. Ook in de wielrennerij is Bandafix netverband een populair hulpmiddel.

Vingerbob

Dit buisvormig netverband is opgenomen in de nieuwe verbandrichtlijnen van 2016 en is dan ook een vast onderdeel van een Basis Bedrijfsverbandtrommel BHV. Het is erg geschikt voor het verbinden van vingers. Ook voor het verbinden van tenen kan de vingerbob gebruikt worden. De vingerbob is een niet steriel product wat gemaakt is van katoen. Behalve in de kleur wit hebben we ook de vingerbob in de kleur blauw. Noodzakelijk als je werkt in de horeca of de voedselverwerkende industrie en moet werken met detecteerbare pleisters.

Model: 20144201
Bandafix, wijdmazig buisverband: voor het fixeren van verbanden zonder gebruik van pleisters of andere fixatiemiddelen.Gebruik Bandafix:Het elastische netverband heeft een wijdmazige structuur, deze zorgt voor een optimale ventilatie. Het netverband past zich aan iedere lichaamsvorm aan. Wo..
€ 0,82
Excl. BTW:€ 0,75
Model: 20144215
Tubigrip buisverbandDit steun- en drukgevende Tubigrip buisverband wordt onder andere toegepast bij lichte vormen van oedeem en na een gipsbehandeling. Ook bij spataderen en verrekking van banden of pezen wordt Tubigrip buisverband veelvuldig toegepast. Omdat de zwachtel / het buisverband..
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Model: 530921
De vingerbob HACCP Blauw is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vingerbob HACCP is uitgerold zo'n 20cm lang en is op maat knipbaar. De vingerbob HACCP is zowel per stuk als per 100 stuks verkrijgbaar.   ..
€ 0,55
Excl. BTW:€ 0,50
Model: 221217
De vingerbob wit is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vingerbob wit is uitgerold zo'n 20cm lang en is op maat knipbaar. De vingerbob wit is zowel per stuk als per 100 stuks verkrijgbaar. Daarnaast biedt Fys..
€ 0,44
Excl. BTW:€ 0,40
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4