Menu
WINKELWAGEN

Hechtpleisters

Het doel van hechtpleisters is het bij elkaar houden van verband. Wanneer u een wond moet verbinden en hierbij steriele gaasjes en elastisch hydrofiel windsel gebruiken, is het praktisch om hierbij hechtpleisters te gebruiken om het verband vast te zetten. Verder kun je een kleefpleister ook voor andere doeleinden gebruiken. Blaren kunnen namelijk worden afgeplakt en ook drukverbanden zijn met behulp van hechtpleisters aan te leggen.

Soorten Hechtpleisters

In ons assortiment hebben we diverse soorten hechtpleisters. Het meest bekende trio is waarschijnlijk de leukoplast, leukopor en leukosilk. De leukoplast is bedoeld voor de normale huid, terwijl leukopor en leukosilk gebruikt worden voor de kwetsbare en gevoelige huid. Ook fixumull stretch is een veelgevraagde hechtpleister. Deze rekbare, luchtdoorlatende pleister is geschikt voor diverse fixaties en is gemakkelijk af te knippen en aan te passen aan de lichaamsvorm. Tot slot vindt u in ons assortiment ook nog een detecteerbare hechtpleister en een goedkopere model kleefpleister van 2,5 cm breed en 5 meter lang.

Hechtpleisters gebruiken

Wanneer u hechtpleisters gebruikt, kunt u het beste een dispenser gebruiken om de pleister recht af te scheuren. Bij het plakken, kunt u de tape nog extra verwarmen met uw hand, zodat het langer en beter blijft zitten. Heeft u vragen over het gebruik van onze hechtpleisters, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Model: 1900
De originele zwaluwstaartjes zijn weer verkrijgbaar. De zwaluwstaartjes zijn steriel en latexvrij. De afmeting van de zwaluwstaartjes zijn 4,1 cm bij 1 cm.De zwaluwstaartjes zorgen ervoor dat de wondranden netjes aansluiten op elkaar. Het filmlaagje zal ervoor zorgen dat de zwaluwstaartjes niet ..
€ 0,27
Excl. BTW:€ 0,25
Brand: Essity Model: 20142309
Fixomull stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen. Fixomull stretch is een niet geweven vlies dat elastisch is in de breedte. Het vlies is lucht- en waterdampdoorlatend waardoor de huid onaangetast blijft. Het verband is heel eenvoudig ..
€ 11,45
Excl. BTW:€ 10,50
Brand: Essity Model: 23132
Met kleefpleister of hechtpleister worden allerlei verbanden vastgezet. Gaasjes kunnen vastgeplakt worden en pleisters verstevigd. Ook kunnen blaren afgeplakt worden met kleefpleister en worden drukverbanden en dekverbanden niet meer met de krammetjes (meegeleverde klemmetjes) vastgezet maar met kle..
€ 1,73
Excl. BTW:€ 1,59
Brand: Essity Model: 20142312
Leukoplast is een huidkleurige kleefpleister met sterke kleefkracht. Lucht doorlaatbaar, waterafstotend en gemakkelijk in gebruik...
€ 2,94
Excl. BTW:€ 2,70
Brand: Essity Model: 20142304
Leukopor is een bijzondere huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister. Het wordt zelfs door mensen met een zéér gevoelige huid probleemloos verdragen. Ideaal voor baby’s en ouderen.    ..
€ 1,64
Excl. BTW:€ 1,50
Brand: Essity Model: 20142307
Leukosilk is gemaakt van wit acetaat zijde. Huidvriendelijk. Gemakkelijk te knippen. Hypoallergeen, gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen...
€ 2,73
Excl. BTW:€ 2,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6