Menu
WINKELWAGEN

Detecteerbare pleisters

Naast de gewone wondpleisters kunnen we ook detecteerbare pleisters leveren. Deze detecteerbare pleisters hebben we in verschillende afmetingen.

Detecteerbare pleisters

Detecteerbare pleisters zijn voorzien van een stukje metaalfolie. Dit deeltje is niet zichtbaar en voel je uiteraard niet op het moment dat je de pleister draagt. Dit stukje metaalfolie in de detecteerbare pleister zorgt ervoor dat de pleister gesignaleerd wordt door een metaaldetector. In de voedselverwerkende industrie is dit van essentieel belang om te voldoen aan alle strenge eisen m.b.t voedselveiligheid.

Blauwe detecteerbare pleisters

Door de blauwe kleur kunnen detecteerbare pleisters ook met het blote oog snel worden gevonden (gedetecteerd) tussen voedsel. De kleur blauw is bewust gekozen omdat er weinig tot geen blauw voedsel bestaat en deze kleur detecteerbare pleisters dus erg afwijkt van de kleuren die normaal zijn in de voedselverwerkende industrie.

Detecteerbare pleisters in de horeca

In de hygiënecode voor de horeca worden de regels omschreven waaraan je dient te voldoen als je werkzaam bent in de horeca. Een van deze regels is dat je bij het afdekken van een wond(je) detecteerbare pleisters dient te gebruiken. Dit betekent dat ook de medewerkers in de kantine van een bedrijf of vereniging deze detecteerbare pleisters dienen te gebruiken. Ook het afplakken van piercings dient met deze soort pleister te gebeuren.

Model: 5301
Assortimentzakje met diverse blauwe HACCP pleisters (zgn. detectiepleisters) in verschillende maten. Voldoet aan de eisen voor gebruik in horeca en levensmiddelenbedrijven. Door de blauwe kleur en een metalen stripje is de pleister door machines en op het oog makkelijk te detecteren...
€ 4,35
Excl. BTW:€ 3,99
Model: 5306
De pleisters zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indien een van uw medewerkers een pleister verliest tussen uw producten. kan men deze eenvoudig weer opsporen door middel van een detectie-apparaat...
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Model: 53042016
Detecteerbare vingerpleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektromagnetische detectoren, gehanteerd in de voedingsindustrie, opgespoord worden...
€ 10,85
Excl. BTW:€ 9,95
Model: 2222
Het blauwe kleefverband van Snogg Soft Next is een product van schuimstof op basis van latex. Het kleefverband hecht alleen aan zichzelf en dus niet aan de huid, haren, kleding en dergelijken. Snogg Soft Next Blue is vochtabsorberend en eenvoudig te vormen. Zodoende is dit zelfklevende verband ..
€ 8,35
Excl. BTW:€ 7,66
Model: 53092472017
De vingerbob HACCP Blauw is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vingerbob HACCP is uitgerold zo'n 20cm lang en is op maat knipbaar. De vingerbob HACCP is zowel per stuk als per 100 stuks verkrijgbaar.   ..
€ 0,55
Excl. BTW:€ 0,50
Model: 53081
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 1 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detecto..
€ 2,06
Excl. BTW:€ 1,89
Model: 53070
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detecto..
€ 47,42
Excl. BTW:€ 43,50
Model: 5307
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detecto..
€ 11,06
Excl. BTW:€ 10,15
Model: 5308
Detectable wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detectoren, geh..
€ 13,57
Excl. BTW:€ 12,45
Model: 53022016
De detecteerbare wondpleisterstrips HACCP zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indien een van uw medewerkers een pleister verliest tussen uw producten kan men deze eenvoudig weer opsporen door middel van ..
€ 8,56
Excl. BTW:€ 7,85
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 10