Menu
WINKELWAGEN

Oogspoelflessen

Ogen zijn een kostbaar bezit waardoor we hier erg zuinig mee om moeten gaan. Het gebruik van oogspoelflessen kan in een aantal situaties grote problemen voorkomen.

Oogspoelfles

 Er zijn vele stoffen die een gevaar kunnen vormen voor de ogen. Een zandkorrel in je oog is meestal vervelend maar zeker niet funest. Hierbij kan het gebruik van oogspoelflessen al erg prettig zijn. Als er echter stoffen in een oog komen die gevaarlijk zijn, is het van levensbelang dat er binnen enkele seconden wordt begonnen met het spoelen van de ogen. Dit kan heel goed door middel van oogspoelflessen.

Houder oogspoelfles

Om een oogspoelfles goed zichtbaar voor iedereen op te hangen, hebben we verschillende houders in ons assortiment. De houders zijn eenvoudig te monteren waardoor je deze op iedere gewenste plaats snel en gemakkelijk kan plaatsen. Als je er bovendien een pictogram bij hangt, is het voor iedereen duidelijk waar er in geval van nood een oogspoelfles voor het grijpen is.

Inhoud oogspoelfles

De inhoud van een oogspoelfles verschilt per merk. Wij hebben de oogspoelfles van Cederroth en van Barikos in ons assortiment. De Barikos heeft een inhoud van 620ml en bevat gesteriliseerd water. De Cederroth oogspoelfles met een inhoud van 500ml bevat een steriele, gebufferde keukenzoutoplossing. Gebufferd betekent zoveel als dat het een neutraliserend effect heeft op basen en zuren. Bovendien heb je hierdoor minder spoelwater nodig voor een beter resultaat.    

Merk: Cederroth Model: 5406
De Oogspoeling van Cederroth is te gebruiken voor het schoonspoelen van vuil en schadelijke stoffen in de ogen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk het oog te spoelen met de Oogspoelfles op het moment dat het oog in aanraking komt met schadelijke stoffen. De Eye wash van Cederroth bevat per fles 5..
€ 18,76
Excl. BTW:€ 15,50
Merk: Plum Model: 54086
De Plum Oogspoelfles 200ml is te gebruiken voor het schoonspoelen van de ogen. Het is van belang om de ogen zo snel mogelijk te spoelen nadat deze in aanraking zijn gekomen met schadelijke stoffen. In de Plum oogspoelfles zit 200ml steriele 0,9% natriumchloride oplossing, wat overeenkomt m..
€ 13,83
Excl. BTW:€ 11,43
Merk: Cederroth Model: 5407
Wandhouder t.b.v. Cederroth oogspoelfles...
€ 10,22
Excl. BTW:€ 8,45
Merk: Barikos Model: 5401
Barikos oogspoelfles inclusief oogbad inhoud 620 ml..
€ 29,65
Excl. BTW:€ 24,50
Merk: Barikos Model: 5402
Barikos wandhouder, geschikt voor één oogspoelfles...
€ 8,17
Excl. BTW:€ 6,75
Merk: Optrex Model: 5405
Optrex oogdruppels verlichten en verzachten de ogen. ..
€ 11,12
Excl. BTW:€ 10,20
Merk: Optrex Model: 5404
Optrex oogwssing verlicht en verzacht de ogen. ..
€ 8,88
Excl. BTW:€ 8,15
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 7