Menu
WINKELWAGEN

Huidverzorging

De verzorging van de huid kent verschillende aspecten. Zo kan de huid van binnen en buiten verzorgd worden.

Buitenaf

De huid kan van buitenaf verzorgd worden. Zo draagt een hydraterende crème bij aan een gezonde en vochtrijke huid. Ook zijn er middelen om een beschadigde huid te herstellen.

Binnenuit

De huid kan van binnenuit verzorgd worden. Zo wordt het gehydrateerd door voldoende water te drinken. Ook de voeding is van invloed op de huid. Zo dragen mineralen, vitaminen en nutriënten bij aan gezonde huid.

Model: 39141
Bij dagelijks gebruik houdt Blistex lippenbalsem je lippen in elk klimaat in topconditie. Het werkt voedend, hydraterend, verzachtend en herstellend. Blistex lippenbalsem bevat vitamine E, Aloë Vera en olijf- en druivenpit olie. Het heeft zonbeschermingsfactor 15...
€ 3,09
Excl. BTW:€ 2,55
Brand: VSM Model: 20143510
Calendulan zalf is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij lichte verwondingen zoals schaafwonden en snijwonden, huidirritatie en oppervlakkige brandwonden (met intacte huid)...
€ 6,21
Excl. BTW:€ 5,70
Model: 3914
Labello Classic Care voedt de lippen intensief dankzij Labello's innovatieve formule met een gewichtloze textuur. Dit geeft een ultieme hydratatie voor dagelijks gebruik. Dit is de complete verzorging voor altijd zachte lippen. De klassieke geur van de Labello lippenbalsem is een waar genot voor de ..
€ 3,33
Excl. BTW:€ 2,75
Model: 2903
Mentho-10 is geschikt voor dagelijks gebruik en wordt toegepast bij diverse huidklachten. Mentho-10 geeft snel en effectief verlichting bij huidirritatie, jeuk, insectenbeten en bij een branderige huid. Alle Mentho-10 producten zijn huidneutraal en vrij van parfum...
€ 3,54
Excl. BTW:€ 3,25
Brand: Nivea Model: 39374
De enige echte vochtinbrenger voor elk huidtype in elk seizoen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. NIVEA Creme geeft de huid alles wat ze nodig heeft om puur, fris en zacht te blijven. NIVEA Creme bevat Eucerit, een uniek hydraterend bestanddeel. ..
€ 6,32
Excl. BTW:€ 5,22
Model: 39375
Uw handen kunnen veel te lijden hebben wanneer u ze vaak wast en desinfecteert. Met PH5 handcrème kunt u uw handen terugvetten. Daardoor blijven ze in conditie ondanks de intensieve belasting. Ondanks goede handhygiëne kan het toch voorkomen dat de huid kan uitdrogen. In sommige situaties ontstaan e..
€ 5,17
Excl. BTW:€ 4,27
Model: 39142
Al vele jaren de vertrouwde zalf met een verzachtende en beschermende werking. Maakt de huid en ook de lippen zacht en soepel. Voor de droge, schrale huid en voor ruwe plekjes en kloofjes. Ook te gebruiken bij kleine wondjes en schrammen. Wond wassen, daarna Purol erop. Zonodig een pleister of verba..
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Brand: Röwo Model: 3944
Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Perfect bij schaafwonden, voorkoming van eeltvorming, kloven en blaren. 100mlRÖWO Hirschtalgcreme 100mlRÖWO Hirschtalgcreme met vitamine E en D-panathenol beschermt en verzorgt de huid bij zware be..
€ 8,80
Excl. BTW:€ 7,27
Brand: Sportsbalm Model: 36436
Anti Friction Balm beschermt de huid tegen schuurplekken en irritatie die tijdens het sporten kan ontstaan door vocht en/of door wrijving tussen lichaam en kleding, racebroek of zadel. De balsem wordt veel gebruikt door wielrenners: als zitvlakbescherming en om schuurplekken bij o.a. de liezen te vo..
€ 4,95 € 11,92
Excl. BTW:€ 4,09
Brand: Sportsbalm Model: 36437
Anti Friction Creme beschermt de huid tegen schuurplekken en irritatie die tijdens het sporten kan ontstaan door vocht en/of door wrijving tussen lichaam en kleding, racebroek of zadel. De crème wordt veel gebruikt door wielrenners: als zitvlakbescherming en om schuurplekken bij o.a. de liezen te vo..
€ 4,95 € 11,92
Excl. BTW:€ 4,09
Brand: Toco-Tholin Model: 3903
Voor de verzorging en verzachting van droge of schrale huid. Toco-Tholin Skin-Protector dient meerdere malen per dag dun ingesmeerd te worden. Skin-Protector maakt de huid weer zacht en soepel en sluit de poriën niet af...
€ 15,66
Excl. BTW:€ 12,94
Model: 3952
De trekzalf van Dr. Swaab is een zalf die een ontsteking in de huid geneest. Het 'trekt' als het ware de ontsteking uit de huid. De trekzalf kan gebruik worden voor ontstekingen als gevolg van puisten, splinters en steenpuisten...
€ 6,00
Excl. BTW:€ 5,50
Model: 39143
De werkzame stof in Zovirax crème is aciclovir. Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een koortslip en herpes genitalis...
€ 10,63
Excl. BTW:€ 9,75
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 13