Menu
WINKELWAGEN

X-Lite Thermoplast Plaat

X-Lite Thermoplast Plaat
X-Lite Thermoplast Plaat
  • Model: 20145006
Products Sold: 59
Product Views: 2836
€ 22,93
Excl. BTW: € 18,95

Beschikbare opties:

X-Lite is een uniek driedimensionaal laag thermoplastisch vormbaar materiaal. Dit kunststof wordt gebruikt voor het vervaardigen van individuele orthesen. X-Lite is al bij 70°C vormbaar en kan in een waterbad of oven verwarmd worden. Het kunststof kan direct op het lichaam zelf of op het gips gemodelleerd worden. X-Lite is in eerste instantie geschikt voor wat grotere orthesen, zoals romporthesen. Het kunststof is onbegrensd vervormbaar.

In verwarmde toestand is X-Lite™ slap en eenvoudig met een gewone schaar te knippen. Door de druk van de schaar op het X-Lite™ materiaal verkleeft het met elkaar op de randen waardoor een mooie ronde afwerking gecreëerd wordt. Bovendien is er de mogelijkheid de randen met X-Lite thermoplastisch kantafwerkingsband te voorzien. Op grond van identieke materiaaleigenschappen zijn X-Lite en 3D-Lite thermoplastisch uitstekend met elkaar te verbinden. Dit vereenvoudigt het aanbrengen van klittenbanden en passanten.

Daarnaast heeft X-Lite de volgende optimale eigenschappen:

·         Lichtgewicht

·         Watervast (zwemmen is mogelijk)

·         Lucht- en stralingsdoorlatend (voor röntgenopname)

·         Glad oppervlak

·         Aansprekende cosmetiek

·         Unieke rek in enkelvoudige richting

·         Geen krimp

·         Milieuvriendelijk

·         Thermoplastische polyesternet afdekking

·         Extreem stijf

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Het Cellona Randpolstervilt is exact hetzelfde materiaal als Cellona Polstervilt. Het enige verschil zit hem in de afmetingen. Het Randpolstervilt zit..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 20,14
Het cellona gipsverband van lohmann en Rausscher is veelzijdig en wordt gekenmerkt door zijn hoge comfort bij het aantrekken. Het gips is doopklaar, d..
€ 11,53
Excl. BTW:€ 10,58
Het gebruik van tape voor speciale toepassingen zoals de McConnell tape techniek vraagt om een sterke, starre tape met een extreme kleefkracht. Leukot..
€ 19,58
Excl. BTW:€ 17,96
Chemodol is een neutrale, professionele massage olie van Chemodis. Door de bijzondere samenstelling van de massageolie is het geschikt voor ieder huid..
€ 10,89
Excl. BTW:€ 9,00
Het Chemodis dispenserflesje kan worden gebruikt als navulflesje voor massageolie. Het Chemodis flesje is gemaakt van plastic en voorzien van een spui..
€ 2,42
Excl. BTW:€ 2,00
OMSCHRIJVING Tensoplast elastische kleefzwachtels zijn vooral geschikt wanneer bewegingsbeperking is geïndiceerd. Zij kunnen daarom uitstekend worde..
€ 7,07
Excl. BTW:€ 6,49
OMSCHRIJVING De hoge kwaliteit van het dragermateriaal en de betrouwbare kleefkracht maken Optiplast C 6 cm bij uitstek geschikt voor steunverbanden ..
€ 6,32
Excl. BTW:€ 5,80
Voor het aanleggen van functionele bandages is, naast een grote vaardigheid, goed materiaal een vereiste. De traditionele tape Leukotape classic is ee..
€ 6,43
Excl. BTW:€ 5,90
Iedereen heeft er wel eens last van. Brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid en een vol gevoel. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Renn..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Het kan wel eens voorkomen dat u tijdens het werk of tijdens het sporten een bloedneus krijgt. Een bloedneus kan ontstaan door een tik op de neus, dro..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Het cellona gipsverband van lohmann en Rausscher is veelzijdig en wordt gekenmerkt door zijn hoge comfort bij het aantrekken. Het gips is doopklaar, d..
€ 11,53
Excl. BTW:€ 10,58