Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

BHV en EHBO

Bij Fysiomaterialen.nl vindt u alle BHV en EHBO-materialen, zodat u zowel op uw bedrijf, praktijk, vereniging alsook thuis op alle ongevallen voorbereid bent. BHV en EHBO-artikelen zijn daarnaast ook niet te missen in uw BHV of EHBO koffer. Voorbeelden van losse materialen zijn flammazine huidzalf en een mitella. Ook is fysiomaterialen.nl uw partner bij het controleren en aanvullen van uw BHV verbandtrommels en BHV verbandkoffers. Vraag voor uw jaarlijkse BHV controle vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Flammazine

Flammazine is een huidzalf die gebruikt wordt om infecties met bacteriën bij brandwonden te voorkomen of te behandelen. Ook bij doorligwonden wordt flammazine gebruikt. De bacteriën die normaal op de huid zitten zonder een infectie te geven kunnen bij gebruik van flammazine wel de huid binnendringen. 

Mitella

Een mitella wordt veelvuldig binnen de eerste hulp gebruikt. Een mitella is een driekante doek, die dichtgeknoopt om de nek wordt gehangen. Bij een blessure of een verwonding, zoals een botbreuk, kneuzing of verstuiking, geeft de mitella het gewonde lichaamsdeel steun en rust. De mitella is verkrijgbaar in katoen en in vliesstof. U kunt de mitella gebruiken bij blessures aan de pols, hand en onderarm.

 

Verfijnd zoeken

Back to Top
Loading...