Menu
WINKELWAGEN

Actimove Mitella Comfort

Actimove Mitella Comfort
Actimove Mitella Comfort
Actimove Mitella Comfort
Actimove Mitella Comfort
Actimove Mitella Comfort
  • Model: 2017481845
Products Sold: 10
Product Views: 1138
€ 13,03
Excl. BTW: € 11,95

Beschikbare opties:

De Actimove Mitella bied ondersteuning en immobilisatie van de schouder. Dit kan bijvoorbeeld na een operatieve ingreep aan de schouder, bij een schouder fractuur of kwetsuur van omliggende weken delen.

Kenmerken Actimove Mitella:

·         Rompband immobiliseert arm/schouder tegen het lichaam

·         Schouder immobilisatie bandage

·         Comfortabel dankzij extra nekbescherming, zachte banden en de zachte duim lus

·         Gemakkelijk te openen voor elleboogmobilisatie zonder het verban volledig te moeten afnemen dankzij de drukknopen op de draagdoek.

 

Maat Actimove Mitella:

·         Maat S: 34 – 38 cm

·         Maat M: 37 – 43 cm

·         Maat L: 42 – 48 cm

·         Maat XL: > 48 cm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Actimove Sling Comfort:De Actimove Sling Comfort bied hulp om de arm in de gewenste positie te immobiliseren om de genezing te bevorderen. Het is ..
€ 10,36
Excl. BTW:€ 9,50
Muscle Energize Oil is een voorbereidingsolie voor soepele spieren bij training en sportprestatie in milde en warme weersomstandigheden tussen circa 1..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Weleda Massageolie is een verwarmende en ontspannende olie de spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer ..
€ 24,08
Excl. BTW:€ 19,90
OMSCHRIJVING Biofreeze coolgelei is een verkoelende en pijnstillende gel. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Biofreeze verlicht, verzacht, verkoelt ..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
AxaNova Activ Patch heeft een direct merkbare werking! Direct na het aanbrengen voel je de kalmerende verkoeling en merk je het pijnverzachtende effec..
€ 13,32
Excl. BTW:€ 12,22
Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Hot Muscle Balm biedt een dag voldoende besch..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, ..
€ 2,83
Excl. BTW:€ 2,60
Paracoff is paracetamol met caffeine. ..
€ 2,56
Excl. BTW:€ 2,35
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migr..
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Actimove Sling Comfort:De Actimove Sling Comfort bied hulp om de arm in de gewenste positie te immobiliseren om de genezing te bevorderen. Het is ..
€ 10,36
Excl. BTW:€ 9,50
De Collar 'n Cuff kan op verschillende manieren gebruikt worden als een sling of een brace, bv. om de arm te ondersteunen, als sleutelbeenbrace of voo..
€ 35,43
Excl. BTW:€ 32,50
De klinigrip mitella katoen is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd van katoen (viscose). De klinion mitella is..
€ 1,42
Excl. BTW:€ 1,30
De mitella vliesstof is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd van vliesstof (nonwoven). De kleur van de driekant..
€ 0,75
Excl. BTW:€ 0,69